Jump to content

GTA: UNDERGROUND SNAPSHOT 3.3 CRASHES AFTER LOADING NEW GAME


Bajke

Recommended Posts

Hey there, can somebody help me pls!

I have installed GTA UG snapshot 3.3 and all patches over snapshot 3. Installed it over clean gta installation. Now when i go to new game it loads it and it crashes before all textures are loaded (i can see CJ for half a second). I thought it was crashing due to my low end pc and i have set graphics to lowest possible (specs, minidump file and settings below) but its still crashing! Can somebody help me? Here are specs and settings:

 

CPU: Intel Core 2 Duo E4500 2.20ghz (yeah...)

GPU: ATI Radeon HD 2400 Series (yeah...)

RAM: 2GB

64bit PC

Win 7

 

Settings:

Draw distance: minimum

Frame limiter off

widescreen off

visual fx quality low

mip mapping off

trails off

anti aliasing off

resolution 640x480x32

 

Minidump file:

http://www.mediafire.com/file/046kps4a4d4u5ob/gta_ug_20180813_203927.dmp

 

I think this pc could run it on this settings but correct me if im wrong.

 

THX for help and sorry for 'maybe' bad english...

 

 

 

Edited by Bajke
Forgot links for minidump file
Link to comment
Share on other sites

TarRebririon

Try running it at higher resolution. I tried once to run SA in low resolution and my laptop crashed. 

Link to comment
Share on other sites

I don't have to do anything.

Link to comment
Share on other sites

Moved to stronger pc (laptop) and its working but when i turn off frame limiter black screen appears when i return to game but it doesnt crash... but im fine with 30fps constantly

Thx!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.