Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    2. News

    1. Red Dead Redemption 2

    1. GTA Online

      1. After Hours
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

  • 0
Sign in to follow this  
MmMm2009

Weird audio glitch with add-on vehicles

Question

MmMm2009

Hi everyone! :)

 

So after installing a few add on vehicle mods, I've come across a weird audio bug - certain vehicles that I've installed as add on mods will constantly sound like they're revving at top revs - the normal engine sounds are replaced by a REALLY loud, constant buzzing sound. What's odd is that these vehicles' engine sounds worked totally fine to start with, but more and more of the add on vehicles I've installed are breaking over time...

 

I've done some searching about and apparently it's a common bug for add on vehicles to not have engine sounds, but this is the opposite problem :p the vehicles still move and can be modified as normal.

 

Just wondering if anyone has had similar problems with add ons and how they went about diagnosing it :p no idea where to start myself as I don't know if it's the mods themselves or something else conflicting with them

 

Thanks in advance! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
AiraCobra

Hi everyone! :)

 

So after installing a few add on vehicle mods, I've come across a weird audio bug - certain vehicles that I've installed as add on mods will constantly sound like they're revving at top revs - the normal engine sounds are replaced by a REALLY loud, constant buzzing sound. What's odd is that these vehicles' engine sounds worked totally fine to start with, but more and more of the add on vehicles I've installed are breaking over time...

 

I've done some searching about and apparently it's a common bug for add on vehicles to not have engine sounds, but this is the opposite problem :p the vehicles still move and can be modified as normal.

 

Just wondering if anyone has had similar problems with add ons and how they went about diagnosing it :p no idea where to start myself as I don't know if it's the mods themselves or something else conflicting with them

 

Thanks in advance! :)

 

Have you tried removing them starting the game and then readding them? Sometimes the simplest solution is the fix like restarting your computer fixes an error you're getting

 

Have you tried contacting the mods devs to see what they say? This could be a common problem they may be aware of and have a fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MmMm2009

Thanks for replying,

 

I had a look at other common complaints about the mods that were playing up for me but it seems I'm the only one getting this error xD

 

I guess reinstalling is the only real sure fire way to find out what's wrong, though this'll be my second full reinstall so I guess I just need to get better at modding... :p

 

Will update if anything changes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.