Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (91,992 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

Tornado Rex

Random Technology Questions

Recommended Posts

sivispacem

Malwarebytes if you want something to run the occasional scan. Windows Defender is fine as an AV.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andreaz1
18 hours ago, AiraCobra said:

What's a decent but free Malware/Adware Scanner and cleaner?

Malwarebytes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dealux

Anyone else had their network adapters die on them for no f*cking reason and begin working again upon PC restart? This is the second time it happens.

 

"No internet connection". No f*cking sh*t. The router is working just fine. What is Win10 up to?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Presidential
3 hours ago, Dealux said:

Anyone else had their network adapters die on them for no f*cking reason and begin working again upon PC restart? This is the second time it happens.

 

"No internet connection". No f*cking sh*t. The router is working just fine. What is Win10 up to?

That happened all the time for me with a USB one I had. Every Windows 10 update that came would break it. So I just went to the website and installed the Netgear control app and haven't had a problem with it since. Back on 7 and XP I never once had a problem using USB adapters though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
∴

So, this is irritating.

 

kH8B0UL.png

 

As you can see, the tracks have been numbered correctly, but iTunes is refusing to actually display them numerically. I don't know what criteria it's picking honestly, and finding a solution online has been difficult because people have been reporting it as far back as iTunes 10. The fixes that are being shared are well out of date by now, and I've tried everything I can think of. I've edited the album artist data, I've removed the track numbers entirely and I've even removed the album altogether hoping iTunes will re-evaluate it's life and work properly.

 

Anybody got any more ideas? I've got the feeling it's been tagged incorrectly somewhere but I can't seem to find where.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sivispacem

You don't have something set to shuffle somewhere do you? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dealux

Are those downloaded songs? Perhaps they are ordered based on the name of the files, which can be a bit weird if I recall iTunes correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
∴

Nothing's set to shuffle, no, never use it.

 

Yes, they are downloaded files, but this is the first time I've ever had files behave like that. Very odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
∴

I've even tried editing the metadata, and re-importing it. Even that didn't work. I've just gotten rid of it. Thanks for your suggestions all the same!

Share this post


Link to post
Share on other sites
AiraCobra
Posted (edited)

How can I fix this?

 

bbaffd9361aa333be13524c05b65445b.png

 

Those links are suppose to be at the top of the page as graphics and the rest of the screen is just white...

 

It's only happening on Chrome not on Fixfox or Edge so I know it's not the site itself, I've tried uninstalling and reinstalling and clearing everything via setting using the clear cookies, browsing data ect.

 

___________________

 

Another issue I am having is whenever I try and transfer a large file or more then three files at once from my computer to my 1TB or 4TB External Hard Drive it will suddenly disconnect and then reconnect making it so I can't transfer a large file that takes more than 5 minutes to transfer

Edited by AiraCobra

Share this post


Link to post
Share on other sites
yoječ
12 hours ago, AiraCobra said:

Those links are suppose to be at the top of the page as graphics and the rest of the screen is just white...

 

It's only happening on Chrome not on Fixfox or Edge so I know it's not the site itself, I've tried uninstalling and reinstalling and clearing everything via setting using the clear cookies, browsing data ect.

The stylesheet doesn't seem to be loading properly, maybe something's blocking it (adblock, etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AiraCobra
On 7/1/2018 at 6:17 AM, yoječ said:

The stylesheet doesn't seem to be loading properly, maybe something's blocking it (adblock, etc.)

You were right it was my IOrbit extension once I removed that it went back to normal

 

On 6/30/2018 at 5:47 PM, AiraCobra said:

Another issue I am having is whenever I try and transfer a large file or more then three files at once from my computer to my 1TB or 4TB External Hard Drive it will suddenly disconnect and then reconnect making it so I can't transfer a large file that takes more than 5 minutes to transfer

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ClaudeIzABadAzz

For some reason, Anti Aliasing won't show up in GTA IV even though I have forced it through Nvidia Control Panel. What's really weird is that it works fine with EFLC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.