Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (92,286 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

PortsideMTA

AddonPeds Version 3.0.1 .rpf not finding model

Recommended Posts

PortsideMTA

Hi, so I recently installed the AddonPeds mod. Ive used the mod before (Version 2.2) and it worked perfectly; so I know how to install it. So when I recently came back to play GTA V, I updated all of my mods and Ive encountered the following problem with AddonPeds Version 3.0.1:

Error: (modelname) cannot be found in Peds.rpf

Even though I have installed the mod correctly, updated all of the scripts including ScriptHookVDotNet and the Lua plugin, including my ASI loader.

The correct code has been added to the dlclist.xml in my mods folder. Ive rebuild the archive, the peds show up in the L menu folder but yet it fails to fetch the model from the Peds.rpf - again Im nearly sure Ive installed everything correctly. Please help, anything at all might be useful and it would be much appreciated.

Kind~Regards,

Portside

Share this post


Link to post
Share on other sites
PortsideMTA

I found the fix.

For those of you wondering all you have to do is delete your scripts and mods folder. (And any other mods in the main directory - you can just move them to a seperate folder if you wish). From there, go to the steam library and right click on GTA V > Properties > local files > check integrity of the game. After this you can reinstall Rage Hook Plugin, along with ScriptHookV, ScriptHookVDotNet and .lua plugin. That sorted my problem, apparently it was a bug within the game files from my understanding.

Kind~Regards,

Portside

Share this post


Link to post
Share on other sites
meimeiriver

I found the fix.

For those of you wondering all you have to do is delete your scripts and mods folder. (And any other mods in the main directory - you can just move them to a seperate folder if you wish). From there, go to the steam library and right click on GTA V > Properties > local files > check integrity of the game. After this you can reinstall Rage Hook Plugin, along with ScriptHookV, ScriptHookVDotNet and .lua plugin. That sorted my problem, apparently it was a bug within the game files from my understanding.

Kind~Regards,

Portside

 

No offense, but that doesn't seem like sound advice. Apparently your game install got corrupted. This can happen, no biggie; but it's clearly abubdantly unrelated to AddonPeds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.