guard3 Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 (edited) Γεια σας παίδες! Δεν βλέπεις συχνά σε forum χρήστες να μιλούν ελληνικά, οπότε είπα να κάνω μια αρχή Εδώ μπορούμε να συζητάμε σχετικά με το GTA, όπως ποια είναι η αγαπημένη μας πόλη, ποιο παιχνίδι έχει το καλύτερο soundtrack, ποιος είναι ο καλύτερος χαρακτήρας ή ποιο μέρος θα θέλατε να (ξανα)επισκεφθεί η Rockstar. Για να δούμε, για μένα το καλύτερο παιχνίδι είναι το Liberty City Stories. Μπορεί να είναι απλό και λιγότερο εξελιγμένο σε σχέση με το San Andreas, για παράδειγμα, αλλά είναι το πρώτο Grand Theft Auto που έπαιξα, και όσο νά'ναι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Παίζει να τό'χω τερματίσει και 8 φορές (κόλλημααα) Το καλύτερο soundtrack το έχει το Vice City Stories, ειδικά το Flash FM. Δεν ακούω πολύ μουσική, οπότε θεωρώ τα τραγούδια των 80s πιασάρικα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα ήθελα το επόμενο Grand Theft Auto θα είναι στη Vice City. Δεν είναι ανάγκη να λαμβάνει χώρα τώρα, η επιστροφη στην εποχή των 80s σε HD είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Επίσης θέλω να πω ότι το Grand Theft Auto 1 είναι απίστευτα εκνευριστικό! Αυτάαα... Edited August 12, 2018 by guard3 ElementaryGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaryGR Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Γειά σου guard3! Το αγαπημένο μου GTA είναι το IV για την απίστευτη και πιο ξεχωριστή ιστορία που έχει σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια απο την σειρά(Είναι από τα λίγα παιχνίδια που με έκανε να δεθώ με τους χαρακτήρες του!). Για το καλύτερο soundtrack θα συμφωνήσω μαζί σου στο Vice City Stories όπως και για την ομορφότερη πόλη.Με συνδιασμό αυτά τα δύο το Vice City Stories ήταν ένα διαμάντι τότε. Το επόμενο GTA θα ήθελα να είναι στο Las Venturas για να είμαι όλοι την ήμερα στα καζινο όπως περνούσα την ώρα μου και στο SA guard3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...