Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums! (92,322 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

Redotix99

Texture I guess problem

Recommended Posts

Redotix99

I modded my game a bunch and than I added some more car skins but after that my game started spawning all cars black or any other color but all the cars are the same color till restart then the color changes but all cars are the same still.

 

Heres one of the photos: http://imgur.com/6bPH5ob

 

I deleted the cars I downloaded but it didnt fix it so I am asking want file should I reinstall or what should I do please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redotix99

someone please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tycek

Have you tried reinstalling the game? It usually helps with all the problems caused by the modded files. Make sure to backup your save files though.

Edited by Tycek

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redotix99

yes I did that and it fixed the problem then I started installing mods again ( not the same ones) and it happened again

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jxcob

reinstall again

Share this post


Link to post
Share on other sites
DOUGL4S1

Probably something conflicting with carcols.dat. If any mods replace it, try backing up the file from the vanilla game and keeping it. It is in GTA IV > common > data.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redotix99

DOUGL4S1 thank you A lot I downloaded the original file from interwebs and it fixed it thanks a lot I owe you dude I have been trying to fix it for 3 days now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.