Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (85,746 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

G1Convoy1701

GTA V Add On Mods not Showing Up

Recommended Posts

G1Convoy1701

Hi I am having trouble with OPENIV for some reason the add On Cars I installed and the Ped Add On dose not seem to work when I try to spawn the model it would say model not found<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<SMandatoryPacksData>
<Paths>
<Item>platform:\dlcPacks\mpBeach\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpBusiness\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpChristmas\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpValentines\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpBusiness2\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpHipster\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpIndependence\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpPilot\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\spUpgrade\</Item>
<Item>platform:\dlcPacks\mpLTS\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpheist\</Item>
<Item>dlcpacks:\mppatchesng\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday1ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday2ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpchristmas2\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday2bng\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday3ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday4ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpluxe\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday5ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpluxe2\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday6ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpreplay\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday7ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mplowrider\</Item>
<Item>dlcpacks:\mphalloween\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday8ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpapartment\</Item>
<item>dlcpacks:\mpxmas_604490\</item>
<Item>dlcpacks:\mplowrider2\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpjanuary2016\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpvalentines2\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday9ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpexecutive\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday10ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpstunt\</Item>
<Item>dlcpacks:\patchday11ng\</Item>
<Item>dlcpacks:\mefist\</Item>
<Item>dlcpacks:\firet\</Item>
<Item>dlcpacks:\belwagon\</Item>
<item>dlcpacks:\nsky2000gtr\</item
<Item>dlcpacks:\mgtc49\</Item>
<Item>dlcpacks:\p600coca\</Item>
<Item>dlcpacks:\daimc\</Item>
<Item>dlcpacks:\daimw\</Item>
<item>dlcpacks:\devilz\</item>
<Item>dlcpacks:\forda30\</Item>
<Item>dlcpacks:\gm5303\</Item>
<Item>dlcpacks:\kaneda\</Item>
<Item>dlcpacks:\73delta88\</Item>
<Item>dlcpacks:\73delta88_rust\</Item>
<item>dlcpacks:\ngtrc110\</item>
<Item>dlcpacks:\fordt10\</Item>
<Item>dlcpacks:\futurama\</Item>
<Item>dlcpacks:\robin\</Item>
<Item>dlcpacks:\schoolbus\</Item>
<Item>dlcpacks:\shuttle\</Item>
<Item>dlcpacks:\yvBeetle\</Item>
<Item>dlcpacks:\addonpeds\</Item>
</Paths>
</SMandatoryPacksData>

Share this post


Link to post
Share on other sites
_CP_

You have too much addons, pack them to the one dlc pack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
G1Convoy1701

Thats not the case here I did had way more then this almost 200 cars last time and it worked just fine just now its not working I do not know why

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.