Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (85,120 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

Furry_Monkey

Crew Colour Editor

Recommended Posts

АВС

Right ho, thank you for the swift response and I'll see to installing Google Chrome. Given my history with computers it's far more likely to be something I've buggered up myself than a problem with the tool.

 

Update; I appear to be having less success with Chrome, for nothing at all happens when I attempt to follow the link, I've ensured that the 'javascript:' prefix is present, yet I'm not so much as redirected to a blank page upon attempting to open the bookmark, the menu simply disappears and I'm left on the Social Club page. If I manually enter it in the address bar and hit the enter key, the previous address reappears.

 

Another update; I've finally manged to make it work, God only knows how, but the colour editing window has appeared at long last!

 

Nailed it! Now I can finally transform my beloved Lampadati Pigalle into a replica of Leonid Breznev's Citroen SM! Marvellous tool, thank you for the help.

Edited by АВС

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

Right ho, thank you for the swift response and I'll see to installing Google Chrome. Given my history with computers it's far more likely to be something I've buggered up myself than a problem with the tool.

 

Update; I appear to be having less success with Chrome, for nothing at all happens when I attempt to follow the link, I've ensured that the 'javascript:' prefix is present, yet I'm not so much as redirected to a blank page upon attempting to open the bookmark, the menu simply disappears and I'm left on the Social Club page. If I manually enter it in the address bar and hit the enter key, the previous address reappears.

 

Another update; I've finally manged to make it work, God only knows how, but the colour editing window has appeared at long last!

 

Nailed it! Now I can finally transform my beloved Lampadati Pigalle into a replica of Leonid Breznev's Citroen SM! Marvellous tool, thank you for the help.

 

Very happy you got it working. Kudos for sticking at it and figuring it out :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
xFaK10

Hey @Furry_Monkey, my image doesn't load.

Link of the image https://vignette2.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/3/35/Tempesta-GTAO-front.png/revision/latest?cb=20161213203018

Social Club website https://socialclub.rockstargames.com/crew/xfakers/manage/edit

Programs I use Razer Cortex, Steam. Malware Bytes, Overwolf, Razer Synapse and Steelseries Engine 3.

I also changed some things in my hosts file [To bypass Spotify ads [i can't acess their website in my browser, only the program so idk if that changes the script too]

http://imgur.com/a/2fm6c

 

Thanks in advance

Edited by xFaK10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Randoom.

Yeah, dead for me as well. Nothing loads when I click on the bookmark.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

 

 

Hey @Furry_Monkey, my image doesn't load.

Link of the image https://vignette2.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/3/35/Tempesta-GTAO-front.png/revision/latest?cb=20161213203018

Social Club website https://socialclub.rockstargames.com/crew/xfakers/manage/edit

Programs I use Razer Cortex, Steam. Malware Bytes, Overwolf, Razer Synapse and Steelseries Engine 3.

I also changed some things in my hosts file [To bypass Spotify ads [i can't acess their website in my browser, only the program so idk if that changes the script too]

http://imgur.com/a/2fm6c

 

Thanks in advance

 

It does work if you change the protocol from Http to Https - there may be something wrong with their SSL certificate.

 

Try this instead: http://vignette2.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/3/35/Tempesta-GTAO-front.png

 

 

 

 

Yeah, dead for me as well. Nothing loads when I click on the bookmark.

 

My hosting company upgraded my server over the weekend so it was offline for a couple of hours today while everything was repointed. It's all up and running now :)

Edited by Furry_Monkey

Share this post


Link to post
Share on other sites
Riprock

Anone been successful having a car with two different crew colours (primary & secondary). Wanting to have a Dominator with pure white primary with pure black secondary. When I switch crews and change either colour, it changes for whole car.

Share this post


Link to post
Share on other sites
N. Man

Alright, so where exactly do I paste the code? I have no idea how to use this thing. I've got java and chrome both efficiently working.

 

Edit: Alright, so I've pasted the code as a bookmark, but nothing happens when I click on said bookmark.

Edited by NaijaMango

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

Alright, so where exactly do I paste the code? I have no idea how to use this thing. I've got java and chrome both efficiently working.

 

Edit: Alright, so I've pasted the code as a bookmark, but nothing happens when I click on said bookmark.

 

Sorry - long time no see!

 

Are you clicking the bookmark when you're on the social club, on the "edit crew" page where you select the colour? If you're clicking it anywhere else then it won't do anything.

 

Also, note for anyone interested, I've just upped the number of "recently used colours" from 10 to 24. You may need to clear your browser cache to see the update but I'm guessing it'll be okay for most people without that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheIceWarrior

For some reason it actually doesn't save anymore: It keeps giving the same error indefinitely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

For some reason it actually doesn't save anymore: It keeps giving the same error indefinitely.

 

Can you give me the hex value of the colour you're trying to save?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jason_stanfield

I'm currently using Chrome Version 63.0.3239.84 (Official Build) (64-bit), OS X 10.13.1 High Sierra, and the customizer doesn't appear to be working for me, whereas it did a few months ago when I last used it.

 

I checked the top post in this topic and saw there was a November update, so just to make sure I had everything up to date:

 

- I highlighted the entire text starting with "javascript," and pressed CTRL C

 

- went to my bookmark, entitled Crew Color Customizer

 

- option-click, chose Edit

 

- highlighted text in URL field, CTRL V, then pressed Save;

 

When it worked before, I would go to my crew edit page, click on my Customizer link, and a box appeared per the design - I could open up images, or simply dial in a desired hex code, and eventually get the proper code.

 

Now, clicking on my Customizer link does nothing. If I left- or right-click on the Crew Color box, the page's normal color chooser appears.

 

I'm not a code guy, so I have no idea what all the hieroglyphics mean, but I'm pretty good at following instructions. I know how to use Chrome's Inspect feature, and remember enough "suffixes" to get the color saved, but I do miss being able to open images directly.

 

Am I doing something wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terrazi Terrajin

It was working last night, but now it isn't. I open the edit page as normal and click the bookmark but nothing happens at all. Did anything change?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

It was working last night, but now it isn't. I open the edit page as normal and click the bookmark but nothing happens at all. Did anything change?

Yes, the internet changed :p

 

There was a pretty large issue with the UK internet infrastructure. It's coming back up now so should be working soon enough.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Terrazi Terrajin

 

It was working last night, but now it isn't. I open the edit page as normal and click the bookmark but nothing happens at all. Did anything change?

Yes, the internet changed :p

 

There was a pretty large issue with the UK internet infrastructure. It's coming back up now so should be working soon enough.

 

Damn really? Anyway thanks for the snappy response! One last question, when you pick a color from an image using it, how much do you have to alter the brightness to get it to be correct? Someone posted somewhere (can't find it now) that it comes out too bright, and advised others to lower it by a certain amount.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Furry_Monkey

 

 

It was working last night, but now it isn't. I open the edit page as normal and click the bookmark but nothing happens at all. Did anything change?

Yes, the internet changed :p

 

There was a pretty large issue with the UK internet infrastructure. It's coming back up now so should be working soon enough.

 

Damn really? Anyway thanks for the snappy response! One last question, when you pick a color from an image using it, how much do you have to alter the brightness to get it to be correct? Someone posted somewhere (can't find it now) that it comes out too bright, and advised others to lower it by a certain amount.

 

 

It varies. Just play about with it to find what you prefer. If it was something that you could calculate then I'd put an option on there to automatically do it, but truth is we don't know exactly what happens to the colour you pick, other than "it changes a bit".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.