Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    2. News

    1. Red Dead Redemption 2

      1. Gameplay
      2. Missions
      3. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Gameplay
    1. GTA Online

      1. After Hours
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

Flame

GTAGarage Support

Recommended Posts

Flame

Hello.

 

I try to login to GTAGarage with my GTA Forums account (password and login are correct), but I see sign "The account details you entered were incorrect" and nothing happens. Javasripts, cookies are enabled in browser.

Edited by Flame

Share this post


Link to post
Share on other sites
M0rk

Have you tried to log in with your old username "Flame1251"?

You can't login with an edited username IIRC

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNi

You need to use your login name, not your display name.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Flame

Thanks for answers. Unfortunately, with old nickname the same situation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNi

I've temporarily changed your login to Flame1251, try again with that one (PW is the same).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Flame

Hmm, nothing. Referrers are enabled, cookies too. Strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNi

Give this workaround a go:

 

The_GTA, on 15 Jan 2015 - 10:16 AM, said:
Hello guys,

I am also experiencing this issue. I sympathize with everyone who has this issue: it is really irritating. Pretty sure this problem is related to ipv6 connections (or something even more obscure).

Anyway, for a quick workaround, use the Tor Browser.

I got this idea after thehambone mentioned ISP being the issue.

Cheers!

PS: please make sure to use the HTTPS version of gtagarage.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Flame

I dislike Tor, but this is idea: later I will try this just in another browser, and if it work, I just will login to GTA Garage from another browser. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
PhillBellic

Have you tried updating your browser. I had similar problems trying to log into 'GTAModding' a while ago. Updating Firefox solved that error. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Flame

I use latest Firefox 35.0.1. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
PhillBellic

I use latest Firefox 35.0.1. :(

Very strange indeed. I just tested it, and there are no problems that I'm experiencing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragonpokeZ

I can't login into GTAGarage to use the search feature for whatever reason. Can anyone help me with that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
thepotatospirit
Kirsty

I've tried editing your permissions within GTAGarage, try clearing your cache and then attempt to log in again, does that work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragonpokeZ

Doesn't seem to be working :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragonpokeZ

Well I solved this issue but now I have an ew one: Everytime I use the search feature no results ever show up, no matter what I look for

Share this post


Link to post
Share on other sites
blackshadow610

For some reason I cant sign onto gta garage but I can sign onto the forum no problem. Also there is a link to like link the two accounts or something and it just brings me back to the forum. Anyone have a clue whats going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirsty

Unfortunately it's a known problem we're having that should be properly fixed in the near future.

 

For now I've double-checked your permissions, try clearing your cache and then try logging in via this link http://www.gtagarage.com/users/login.php to see if it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PhillBellic

I just Logged In with no problems.

 

Is it a random occurrence/problem, Kirsty?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NikitoGR

As I don't want to create a new thread about this, I would like to report this issue too. The link provided above does not sort it out. I want to use the search and I can't as I can't log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirsty

I just Logged In with no problems.

 

Is it a random occurrence/problem, Kirsty?

 

It seems to be, I'm not quite sure what the problem is but we've been having this issue for a while. The whole system should be updated in the near future, but until then we can only keep tinkering with the permissions and things to try get it working.

 

As I don't want to create a new thread about this, I would like to report this issue too. The link provided above does not sort it out. I want to use the search and I can't as I can't log in.

 

I've tried to apply normal permissions to your username, so try again now and let us know?

Share this post


Link to post
Share on other sites
CynicalRise

My mod `GTA III Improved american.gxt` is taking forever to be approved. Is this normal? Because this is my first ever mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TJGM

My mod `GTA III Improved american.gxt` is taking forever to be approved. Is this normal? Because this is my first ever mod.

The queue hasn't been gone through in a while. GTAGarage is an old site and currently unsupported, so not everything is working and the moderation tools are pretty bad. I'll be going through the mod queue today (200 mods to go through D:), so it should be approved in the next two hours or so.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CynicalRise

 

My mod `GTA III Improved american.gxt` is taking forever to be approved. Is this normal? Because this is my first ever mod.

The queue hasn't been gone through in a while. GTAGarage is an old site and currently unsupported, so not everything is working and the moderation tools are pretty bad. I'll be going through the mod queue today (200 mods to go through D:), so it should be approved in the next two hours or so.

 

Alright, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Rockstar Gamer 108

I have posted my mod Vice City : Ice Cube Edition in GTA Garage. One day has passed. It still shows mod has been uploaded and will be availiable after some time. One day is more than enough for a mod to be uploaded.

I want my mod availiable to all users. Secondly, its my first mod. Please fix this problem. Link:

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=27948

Edited by DIze

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Rockstar Gamer 108

I tried ti reupload my mod but it says I am not logged in, though I was in.

Edited by DIze

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hobbyboy

I also cannot log into GTAGarage either, but I know it was working fine last year, and I'm using the same password as the forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Electrogypsy

Haven't been able to log onto GTAGarage for past month or so now. My login info shows up at the top but when i click login nothing happens. Tried logging in on multiple different browsers and accounts and its never lets me log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
universetwisters

Haven't been able to log onto GTAGarage for past month or so now. My login info shows up at the top but when i click login nothing happens. Tried logging in on multiple different browsers and accounts and its never lets me log in.

 

Have you tried the tor browser? That's what I used to use to log into GTAG.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grinch_

Hi Guys i was wondering i pubshed some mods 4 months ago but why are my mods not approved...???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.