Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    1. Red Dead Redemption 2

      1. Gameplay
      2. Missions
      3. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Gameplay
      2. Find Lobbies & Outlaws
      3. Help & Support
    1. Crews & Posses

      1. Recruitment
    2. Events

    1. GTA Online

      1. After Hours
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Grand Theft Auto Series

    3. GTA Next

    4. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    5. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    6. GTA Chinatown Wars

    7. GTA Vice City Stories

    8. GTA Liberty City Stories

    9. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    12. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    13. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. News

    2. Forum Support

    3. Site Suggestions

Automan

[SA|TUT|TOO] Add Really New Vehicles

Recommended Posts

The Dingo

Yes

 

the txd and dff are both called fbikar

Edited by The Dingo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

(I love soap operas! XD)

 

4) In the file fastman92limitAdjuster.ini you have change:

#Vehicle Models=212
with this:
Vehicle Models=213
?
make sure '#' has been removed!

 

5) Now post the string for the file vehicles.ide.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Dingo

Yes

 

And the string

6526,	fbikar, 	fbikar, 	car, 		FBICAR, 	FBIKAR, 	null,	ignore, 	10,	0,	0,		-1, 0.7, 0.7,	-1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

Uh?... ID 6526?... Why?... What happened to the ID 612?!...

The correct string must be:

612, fbikar,  fbikar,  car,   FBIKAR,  FBIKAR,  null, ignore,  10, 0, 0,  -1, 0.7, 0.7, 0

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Dingo

 

Uh?... ID 6526?... Why?... What happened to the ID 612?!...

The correct string must be:

612, fbikar,  fbikar,  car,   FBIKAR,  FBIKAR,  null, ignore,  10, 0, 0,  -1, 0.7, 0.7, 0

Yes it is 612 that was a typo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

6) Now, add the other strings for the car:

 

file carcols.dat:

fibkar, <colors parameters>

 

file cargrp.dat:
In one of the sections, for example:

bravura, taxi, cabbie, premier, securica, elegant, fortune, feltzer, merit, elegant, huntley, zr350, sentinel, fibkar# POPCYCLE_GROUP_BUSINESS

 

file carmods.dat:

fibkar, nto_b_s, nto_b_l, nto_b_tw

 

7) What is the string for handling.cfg that you have?...

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Dingo

Okay so I got it working, Thanks for the help though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
azielok

I added motorcycle and it works really good, but when after that I added a new car it isn't working properly. The model is good, only handling of the car is just weird. It accelerates like motorcycle, but even faster, 0-100 in 1,4 s, 0-200 - 3,4s. I think everything is set properly, even handling.cfg. Later I added the second car (100% the same like the first one) after the motorcycle and it's works just perfect, handling is normal. I don't know where the problem is.

 

Edit1:

When I swapped vehicle id of these two cars nothing has changed(18677<=>18678).

But when I swapped handlings it has changed, now the second one car has weird acceleration.

Thus, it follows that the error is in handling.cfg, the first handling line after motorcycle's isn't working properly, so how can I solve that error?

Edited by azielok

Share this post


Link to post
Share on other sites
Neddo

Maybe it's the handling itself? Maybe you got a mod with a wierd performance already?

Share this post


Link to post
Share on other sites
azielok

No, with just any handling that is located under handling of motorcycle's handling something strange is happening.

 

 

KAWZ800 400.0 200.0 4.0 0.0 0.08 -0.09 103 1.8 0.9 0.48 5 280.0 65.0 10.0 R P 15.0 0.50 1 35.0 0.85 0.15 0.0 0.15 -0.01 0.5 0.0 0.0 0.15 10000 1000000 2 1 1 4
FSGT5SS 1750 5260.07 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 256 35.3 35 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0
FSGT511 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 249 33.7 30 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0
FSGT5NF 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 320.0 40.3 37.0 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.10 -0.05 0.547 0 0.1 0.6 50000 40212000 1c00001 1 1 0

 

Just look, the highest is the motorcycyle (KAWZ800), the first car under KAWZ800 will have strange handling (FSGT5SS).
If we swap FSGT5SS with FSGT511 (Don't change values, only place):

 

 

KAWZ800 400.0 200.0 4.0 0.0 0.08 -0.09 103 1.8 0.9 0.48 5 280.0 65.0 10.0 R P 15.0 0.50 1 35.0 0.85 0.15 0.0 0.15 -0.01 0.5 0.0 0.0 0.15 10000 1000000 2 1 1 4
FSGT511 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 249 33.7 30 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0
FSGT5SS 1750 5260.07 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 256 35.3 35 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0
FSGT5NF 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 320.0 40.3 37.0 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.10 -0.05 0.547 0 0.1 0.6 50000 40212000 1c00001 1 1 0

 

Now FSGT511 will have weird handling, so I don't know what is wrong. Maybe motorcycle's handling is bad, I will try to replace it with standard NRG and see what then.

 

FSGT5SS and FSGT5NF will work just fine in the second case. In first FSGT511 and FSGTNF. Only first handling under KAWZ800 don't work properly.

Edited by azielok

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

No, with just any handling that is located under handling of motorcycle's handling something strange is happening.

 

 

KAWZ800 400.0 200.0 4.0 0.0 0.08 -0.09 103 1.8 0.9 0.48 5 280.0 65.0 10.0 R P 15.0 0.50 1 35.0 0.85 0.15 0.0 0.15 -0.01 0.5 0.0 0.0 0.15 10000 1000000 2 1 1 4

FSGT5SS 1750 5260.07 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 256 35.3 35 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0

FSGT511 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 249 33.7 30 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0

FSGT5NF 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 320.0 40.3 37.0 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.10 -0.05 0.547 0 0.1 0.6 50000 40212000 1c00001 1 1 0

 

 

Just look, the highest is the motorcycyle (KAWZ800), the first car under KAWZ800 will have strange handling (FSGT5SS).

If we swap FSGT5SS with FSGT511 (Don't change values, only place):

 

 

 

KAWZ800 400.0 200.0 4.0 0.0 0.08 -0.09 103 1.8 0.9 0.48 5 280.0 65.0 10.0 R P 15.0 0.50 1 35.0 0.85 0.15 0.0 0.15 -0.01 0.5 0.0 0.0 0.15 10000 1000000 2 1 1 4

FSGT511 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 249 33.7 30 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0

FSGT5SS 1750 5260.07 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 256 35.3 35 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.08 -0.06 0.547 0 0.1 0.6 50000 212000 C00001 1 1 0

FSGT5NF 1733 5244.058 0.9354 0 0.158482 -0.05 85 0.7404 0.7178 0.495 5 320.0 40.3 37.0 R P 4.9 0.8 1 37.497 0.55 0.25 0.26 0.10 -0.05 0.547 0 0.1 0.6 50000 40212000 1c00001 1 1 0

 

 

Now FSGT511 will have weird handling, so I don't know what is wrong. Maybe motorcycle's handling is bad, I will try to replace it with standard NRG and see what then.

 

FSGT5SS and FSGT5NF will work just fine in the second case. In first FSGT511 and FSGTNF. Only first handling under KAWZ800 don't work properly.

Use my limit adjuster and enable handling.cfg limit patch.

 

Make sure that you're adding two lines into handling.cfg when adding a motorcycle. Bikes require both 'standard' and 'bike' line.

Edited by fastman92

Share this post


Link to post
Share on other sites
azielok

Hi fastman92 :)

Of course I did that.

 

; fastman92 Limit Adjuster

[DYNAMIC LIMITS]
; ColModels (10150)
#ColModels = 10150
; VehicleStructs (50)
; Max number of vehicles with different IDs loaded.
#VehicleStructs = 50
; rwObjectInstances (1000)
#rwObjectInstances = 1000
[iPL]
; IPL : inst section (13000)
#Buildings = 13000
; IPL : inst entries per file (4096)
#Inst entries per file = 4096
; IPL: map zones (50)
#Map zones = 50
; IPL: navigation zones (380)
#Navigation zones = 380
; IPL: occl for interiors (40)
#Interior occluders = 50
; IPL: occl for map (1000)
#Occluders = 1500
[iDE LIMITS]
; IDE : objs section type 1 (14000)
#IDE Objects Type 1 = 14000
; IDE : objs section type 2 (70)
#IDE Objects Type 2 = 70
; IDE : tobj section (169)
#Timed Objects = 169
; IDE : hier (92)
#Hier Objects = 100
; IDE : cars section (212)
#Vehicle Models=260
; IDE : peds section ( 278 )
#Ped Models = 278
# IDE : weap section ( 51 )
#Weapon Models = 51
[CAR STREAMING]
; Cargrp cars per group (23)
; Max number you can put is 63.
; Do not put more unless this 63 limit will be removed in the next version of limit adjuster.
; Remember to increase a limit of VehicleStructs appropriately!
; Otherwise the game will crash after minutes of playing, because a limit of VehicleStructs will be exceeded.
#Cargrp cars per group = 23
; Streaming : DesiredNumberOfVehiclesLoaded (22)
; This limit must be lower than a number of members per car group.
; Remember to increase a limit of VehicleStructs, it must be higher than desired number of vehicles loaded.
#Streaming_DesiredNumberOfVehiclesLoaded = 22
; Car generators (500)
#Car generators = 500
; Number of process counter passes for car generators (4)
#Number of process counter passes for car generators = 4
; Should CCarGenerator_extended be used?
#Use extended format for car generators = 0
[sTREAMING]
; Memory available, in MB unit (megabytes)
#Memory available = 50
[iD LIMITS]
#Apply ID limit patch = 0
#I want to increase the IPL limit and I know it may cause bugs = 0
#FILE_TYPE_DFF = 20000
#FILE_TYPE_TXD = 5000
#FILE_TYPE_COL = 255
#FILE_TYPE_IPL = 256
#FILE_TYPE_DAT = 64
#FILE_TYPE_IFP = 180
#FILE_TYPE_RRR = 475
#FILE_TYPE_SCM = 82
#FILE_TYPE_LOADED_START = 2
#FILE_TYPE_REQUESTED_START = 2
[HANDLING.CFG LIMITS]
Apply handling.cfg patch = 1
Number of standard lines = 259
Number of bike lines = 14
#Number of flying lines = 24
#Number of boat lines = 12
[sPECIAL]
#Make helicopters land on water when cars on water cheat enabled = 1
[MAIN]
author = fastman92

 

Your limit adjuster is just great, no problems when adding new cars with new handlings, but when I add a motorcycle that happened.

Make sure that you're adding two lines into handling.cfg when adding a motorcycle. Bikes require both 'standard' and 'bike' line.

 

Of course added.

 

 

% SEAPLANE 0.50 1.2 1.2 50.0 0.85 -0.4 20.0 0.93 0.998 0.999 0.95 0.96 0.96 4.5
;
; Bike data:
! BIKE 0.35 0.15 0.34 0.10 45.0 38.0 0.93 0.70 0.5 0.1 35.0 -40.0 -0.009 0.7 0.6
! MOPED 0.35 0.25 0.25 0.04 35.0 25.0 0.90 0.75 0.8 0.1 35.0 -45.0 -0.010 0.7 0.5
! DIRTBIKE 0.40 0.40 0.30 0.08 48.0 43.0 0.92 0.60 1.0 0.1 45.0 -35.0 -0.010 0.5 0.5
! FCR900 0.33 0.15 0.28 0.15 45.0 38.0 0.93 0.70 0.5 0.1 35.0 -40.0 -0.009 0.7 0.6
! NRG500 0.25 0.10 0.30 0.10 55.0 38.0 0.95 0.60 0.5 0.1 30.0 -35.0 -0.012 0.7 0.6
! HPV1000 0.25 0.08 0.25 0.08 40.0 30.0 0.93 0.65 0.5 0.1 35.0 -40.0 -0.009 0.5 0.5
! BF400 0.35 0.10 0.35 0.10 40.0 30.0 0.92 0.65 0.6 0.1 40.0 -40.0 -0.013 0.6 0.5
! WAYFARER 0.10 0.05 0.20 0.05 30.0 25.0 0.945 1.20 0.7 0.1 33.0 -55.0 -0.006 0.4 0.3
! QUADBIKE 0.14 0.04 0.14 0.08 48.0 43.0 0.88 0.60 1.0 0.1 45.0 -35.0 -0.007 1.0 0.5
! BMX 0.35 0.50 0.30 0.09 48.0 43.0 0.92 0.60 1.0 0.1 45.0 -35.0 -0.007 1.0 0.5
! CHOPPERB 0.35 0.50 0.30 0.09 40.0 30.0 0.92 0.60 1.0 0.1 45.0 -35.0 -0.007 0.6 0.5
! MTB 0.35 0.30 0.25 0.08 48.0 43.0 0.92 0.60 1.0 0.1 35.0 -35.0 -0.015 0.6 0.5
! FREEWAY 0.10 0.05 0.30 0.062 30.0 25.0 0.945 1.20 0.7 0.1 33.0 -55.0 -0.006 0.5 0.3
! KAWZ800 0.25 0.10 0.30 0.10 55.0 38.0 0.95 0.60 0.5 0.1 30.0 -35.0 -0.012 0.7 0.6
;
; Flying data:
$ SEAPLANE 0.5 0.40 -0.00006 0.002 0.10 0.002 -0.002 0.0002 0.0020 0.020 0.15 1.0 1.0 0.2 1.0 0.998 0.998 0.995 20.0 50.0 20.0

 

259 standard lines and 14 bike lines

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

I run out of ideas.

 

When you're using my limit adjuster, there is actually no difference between R* handling.cfg lines or added lines. They're the same thing, they're not different.

Which implies a possibility that your new handling.cfg lines are malformed.

 

Try this: add a standard vehicle the second time. Add a new handling for this bike, copy the old line and change the name appropriately.

You should also post the content of fastman92LimitAdjuster.log file.

Edited by fastman92

Share this post


Link to post
Share on other sites
azielok

I also run out of ideas now.

What you mean by:

Try this: add a standard vehicle the second time. Add a new handling for this bike, copy the old line and change the name appropriately.

Sorry, I can't understand that, which vehicle? And why I must add new handling for this bike and where?

I thought that the car under the motorcycle is bad but now I totally don't understand that. I copied bike's handling much higher and even now the same car have the same problem, the car which handling number is "257" and I have 259 handlings. So, any car will have weird speed if its handling line is 257...

I have a backup of files before installation of motorcycle, I wonder if it will work. I would restore that files and add new cars except bike.

 

All in all, I do not care for that bike anymore, but maybe we will solve it before I will try to restore files.

I hope that when I restore everything and I will add a completely different cars everything will work fine. I'll leave that bike and three cars.

 

 

Starting fastman92 limit adjuster 1.2
Enabling handling.cfg limit adjuster.
New limits:
Number of standard lines = 259
Number of bike lines = 14
Number of flying lines = 24
Number of boat lines = 12
mod_HandlingManager = 0x3A617E0
sizeof(tHandlingData_extended) = 0xFB
---------------------------------------------
Game closed

 

Edited by azielok

Share this post


Link to post
Share on other sites
azielok

Hi fastman92,

I wrote that this error appeard when I installed a new bike and now I think that it is not the case. As in my last post I wrote that the problem is with car which has handling number "257".
I restore my files before instalation of bike and I added two new cars (handlings 256 and 257) and another time without a bike there is an error with car 257. 258 and 259 will work just fine as it works when I have that bike and 3 cars installed, but only the car's 257 handling isn't working properly. Where is the problem? Do I need to simply insert a copy of just any car to take place of 257 and hide that car in game files? Later I will be able to add new cars, because only 257 handling doesn't work for now.

 

2. I have a question about adding new colors to carcols.dat, I've added 11 new colors from #127 to #137 to that file and insert them into an added car's lines (id over 18000) and they just doesn't work, I don't know whether they work in normal cars' ids under 620, but I will check this later. Edit: With cars under 620 also doesn't work.

 

3. The last question is about yours "Paintjob for added vehicles fix" also don't work for me and the paintjobs are just black or grey. Does it work for you? Some people write that it also doesn't work for them.

Edited by azielok

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

Hi fastman92,

I wrote that this error appeard when I installed a new bike and now I think that it is not the case. As in my last post I wrote that the problem is with car which has handling number "257".

I restore my files before instalation of bike and I added two new cars (handlings 256 and 257) and another time without a bike there is an error with car 257. 258 and 259 will work just fine as it works when I have that bike and 3 cars installed, but only the car's 257 handling isn't working properly. Where is the problem? Do I need to simply insert a copy of just any car to take place of 257 and hide that car in game files? Later I will be able to add new cars, because only 257 handling doesn't work for now.

 

2. I have a question about adding new colors to carcols.dat, I've added 11 new colors from #127 to #137 to that file and insert them into an added car's lines (id over 18000) and they just doesn't work, I don't know whether they work in normal cars' ids under 620, but I will check this later. Edit: With cars under 620 also doesn't work.

 

3. The last question is about yours "Paintjob for added vehicles fix" also don't work for me and the paintjobs are just black or grey. Does it work for you? Some people write that it also doesn't work for them.

1. I don't know, any handling line is expected to work correctly.

2. There's a limit, list of max 128 car colors I think. DK22 increased this limit: http://vol-gta.com/forum/46-1933-1#187113

 

" insert them into an added car's lines (id over 18000) "

It's also wrong to declare a ped/vehicle with ID >= 800.

This limit will be adjustable in newer version of my LA.

 

 

# Count of killable model IDs (vehicles/peds) (800)# In game there's an array CDarkel::RegisteredKills and it stores the number of registered kills for model IDs.# Model IDs that may be killed are vehicles/peds.# Default value of 800, means that 0-799 is valid ID for ped/vehicle.## In short, this value will affect the max possible ID for ped/vehicle.#Count of killable model IDs = 800
3. I didn't really test my ASI plugin on added vehicles, but on standard vehicles only and it worked. Patches some code in memory, which is responsible for ID limit of vehicles that may have additional TXD files assigned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NYXIdT

Hey, I'm having a problem, fastman92limitAdjuster doesn't seem to work at all. fastman92limitAdjuster.log is nowhere to be found.

 

The only major mod I have installed is the .lod mod, which utilizes limit_adjuster_gta3vcsa.asi and IDE_DD_Tweaker.asi. Do some of these plugins conflict?

However, I tried fastman92limitAdjuster without the other limit adjuster (and without the .lod mod) and it still doesn't work. In fact, my game crashes when I have fastman92limitAdjuster only. And still no fastman92limitAdjuster.log. (Yes, I'm using the proper .exe.)

 

 

And another thing:

 

I Have one question! How to spawn newly added vehicles by cleo script(ParkedcarGenerator)?

Unless the game is patched, only vehicles that meet this condition will be added:
if ( modelId == -1 || (modelId >= 400 && modelId <= 630 ))

So... is there a patch to fix this? I wanted to make my extra cars rare, not just spawning in traffic.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

You can not add this tool on other mods...
You neeed to have a GTA-SA without modification, install ANV, and then add their own.
But excluding Cleo3 and ASI Loader.
This is a tool that has both Cleo4 that ASIloader with IVF211, to preinstall possibly ANV:
http://www.mediafire.com/download/jo78rqwx22bzl9m/IVF211_ASIloader_CLEO4.rar
But absolutely nothing Cleo3! :)

ANV has the car spawner, and the tutorial explains how to use it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fenton

I followed your methods and managed to add 60 cars on my vehicles.IDE, I like your tutorial method!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

Very thanks! :)

The merit is especially fastman92, who did a great job! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
NYXIdT

You can not add this tool on other mods...

You neeed to have a GTA-SA without modification, install ANV, and then add their own.

But excluding Cleo3 and ASI Loader.

This is a tool that has both Cleo4 that ASIloader with IVF211, to preinstall possibly ANV:

http://www.mediafire.com/download/jo78rqwx22bzl9m/IVF211_ASIloader_CLEO4.rar

But absolutely nothing Cleo3! :)

ANV has the car spawner, and the tutorial explains how to use it. :)

 

Luigi you don't understand, I was asking if it is possible to make parked car generator work for id's above 630. :sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

 

You can not add this tool on other mods...

You neeed to have a GTA-SA without modification, install ANV, and then add their own.

But excluding Cleo3 and ASI Loader.

This is a tool that has both Cleo4 that ASIloader with IVF211, to preinstall possibly ANV:

http://www.mediafire.com/download/jo78rqwx22bzl9m/IVF211_ASIloader_CLEO4.rar

But absolutely nothing Cleo3! :)

ANV has the car spawner, and the tutorial explains how to use it. :)

Luigi you don't understand, I was asking if it is possible to make parked car generator work for id's above 630. :sigh:

 

Yes. Use fastman92 limit adjuster

Enable option

 

[CAR STREAMING]; Accept any ID for car generator?#Accept any ID for car generator = 0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

 

You can not add this tool on other mods...

You neeed to have a GTA-SA without modification, install ANV, and then add their own.

But excluding Cleo3 and ASI Loader.

This is a tool that has both Cleo4 that ASIloader with IVF211, to preinstall possibly ANV:

http://www.mediafire.com/download/jo78rqwx22bzl9m/IVF211_ASIloader_CLEO4.rar

But absolutely nothing Cleo3! :)

ANV has the car spawner, and the tutorial explains how to use it. :)

 

Luigi you don't understand, I was asking if it is possible to make parked car generator work for id's above 630. :sigh:

 

 

Yuri excuse, I thought you had read everything. :)

Edited by Automan

Share this post


Link to post
Share on other sites
NYXIdT

Thank you, fastman92!

 

What about this though?

 

Hey, I'm having a problem, fastman92limitAdjuster doesn't seem to work at all. fastman92limitAdjuster.log is nowhere to be found.

 

The only major mod I have installed is the .lod mod, which utilizes limit_adjuster_gta3vcsa.asi and IDE_DD_Tweaker.asi. Do some of these plugins conflict?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

Thank you, fastman92!

 

What about this though?

 

Hey, I'm having a problem, fastman92limitAdjuster doesn't seem to work at all. fastman92limitAdjuster.log is nowhere to be found.

 

 

The only major mod I have installed is the .lod mod, which utilizes limit_adjuster_gta3vcsa.asi and IDE_DD_Tweaker.asi. Do some of these plugins conflict?

 

No time to think about it today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

If you disable, limit_adjuster_gta3vcsa.asi and IDE_DD_Tweaker.asi (-> limit_adjuster_gta3vcsa.off and IDE_DD_Tweaker.off), the file fastman92limitAdjuster.log is created?...

Share this post


Link to post
Share on other sites
NYXIdT

Ok, turns out I had version 1.2 of fastman92limitAdjuster. Strange that it didn't work (all files were in place), but when I installed v1.3, it worked! Without having to uninstall any mods.

Now everything functions correctly and I'm adding tens of new cars. Thank you fastman92 for making this possible. :turn:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Automan

AVT 2.0 with Limit Adjuster 3.0, Cleo 4.3 and ASI Loader 1.2. now available. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
mpPako

Nice tutorial!

But, how i can add to cars viligante/taxi/firefighter mission, sirens and emergency lights ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.