Jump to content

Shadows gone, evening 'glow' on all cars...


Lennie.

Recommended Posts

So I modded my game a bit but after installing some mods, I saw the cars didn't had a shadow anymore and the cars looked like it is evening, a bit yellow dark coloured.. So I deleted the modded San Andreas and grabbed a new one (I have a portable version) but when i started up the fresh game, the same thing appeared... So I was looking what could have f*cked my game. I think my Registry is f*cked And I think it might be the 'resolutionFixMod'

. It's just something I think it might be bugged or something but if anyone knows how to fix this or had the same problems, Please tell me.

 

-Lennie.

Link to comment
Share on other sites

I'm sorry I almost forgot my specs:

 

Windows 8.1.1 - 64-bit

AMD A10-5700 APU 3,40 GHz

AMD HD 4890 Graphics card

4,00 GB RAM

MSI MS7800 motherboard

Link to comment
Share on other sites

deleted the modded San Andreas and grabbed a new one (I have a portable version)

Which version did you buy?

what do you mean by "Grabbed"?

 

It wasn't necessary to may a second reply, next time use the EDIT function.

Edited by lil weasel
Link to comment
Share on other sites

I got the game from my uncle so i don't know. With grabbed i mean that i just started a fresh-non-modded game. But i got version 1 I believe. The size of the exe says I got that one...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.