Jump to content

[SA] Import error object


GabrielBarbosa

Recommended Posts

GabrielBarbosa
Hello guys, I do not know if this is where I should ask for help, right now I apologize if it is not in the right place.

Wish someone would take my doubts, I imported a "Dff" object map of Las Venturas, one building, when I went to import it Zmodeler he appeared all dark, I've used the tools "and Calculate Normals" but not repaired, someone can tell me why this happens?


002_zps924cc75d.jpg


001_zps08ff2964.jpg


sorry for my english.
Edited by gabrielgx
Link to comment
Share on other sites

1. open all the required textures into zmodeler BEFORE you import the dff.

2. maybe it's black because the vertex/diffuse lightning is set to full dark. Try to select the model in verticles mode, select all, then go into surface>paint>fill and fill it with white a few times...

 

edit: I just see in the zmodeler console, that you didn't opened the textures... so it wont display the textures on it.

Edited by nyolc8
Link to comment
Share on other sites

GabrielBarbosa
I've opened the file with all required textures, I do not know if I'm doing it right, as you said?

explains to me why I did not understand, is not working.


Semtiacutetulo_zps80dd8456.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.