Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (86,008 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

  • 0
Sign in to follow this  
Vercetti42

Problem with the Size BB Code

Question

Vercetti42

Hello,

 

Recently I have encountered a problem while manually using the size BB Code.

 

The BB Code "Size = 3" works fine when I am typing a post. (Like I am now) but when somebody else quotes it, it disappears and it becomes bigger. Is this a bug or something? If so can the Administrators please fix it?

 

Thanks in advance. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
KD himan

Hello,

 

Recently I have encountered a problem while manually using the size BB Code.

 

The BB Code "Size = 3" works fine when I am typing a post. (Like I am now) but when somebody else quotes it, it disappears and it becomes bigger. Is this a bug or something? If so can the Administrators please fix it?

 

Thanks in advance. :)

 

I thing this is a Bug in post tools, but Don't worry, no one can notice it ( if they haven't watched this topic ) even you can see it looks similar only there is a bit change in size. :^:

Edited by KD himan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Titania

Hello,

 

Recently I have encountered a problem while manually using the size BB Code.

 

The BB Code "Size = 3" works fine when I am typing a post. (Like I am now) but when somebody else quotes it, it disappears and it becomes bigger. Is this a bug or something? If so can the Administrators please fix it?

 

Thanks in advance. :)

What browser are you on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Sentrion

Testing

Testing

 

This is a small example here. Seems to work fine for me on Chrome, Firefox and Opera.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Titania

Seems to work fine for me on Chrome, Firefox and Opera.

That is why I asked which browser the OP is on. It works fine for me on Chrome either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Sentrion

 

Seems to work fine for me on Chrome, Firefox and Opera.

That is why I asked which browser the OP is on. It works fine for me on Chrome either.

 

His browser may be out of date, thereby causing problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Vercetti42

I am on the latest version of Google Chrome on Windows 8.1. This problem occurs only when I use this post style. I'd also like to add that the BB Code system is a bit messed up either way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Titania

I am on the latest version of Google Chrome on Windows 8.1. This problem occurs only when I use this post style. I'd also like to add that the BB Code system is a bit messed up either way.

Can you show us a screenshot of what you exactly mean, just so we have a point of view on your side of the issue?

Edited by Franceska

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.