Jump to content
GTAForums does NOT endorse or allow any kind of GTA Online modding, mod menus, tools or account selling/hacking. Do NOT post them here or advertise them, as per the forum rules.

Cloud servers down for anyone else?


S0lo

Recommended Posts

after crashing my whole connection earlier, i can't get in to GTA Online anymore atm, with error messages telling me my save game couldn't be loaded from the cloud, or that cloud services are down, and once even that i was missing DLC content. since all my friends are playing, i doubt this is server side.

 

so, is anyone else experiencing trouble getting in to GTA Online atm?

Edited by King S0lo
Link to comment
Share on other sites

Rockstar is releasing an update ;)

 

 

 

 

Just kidding

Link to comment
Share on other sites

AlexSniperBullet

Nope. All cool here. Directly connected to the internet.

 

Restart your router and your console. works for most people.

Edited by AlexSniperBullet
Link to comment
Share on other sites

RussianCommie

It seems that you're not the only one experiencing this certain problem. A new thread addressing this same issue, by member SouthWestPayDay, was made not too long ago and he described the same issue.

 

His thread, If you wish: http://gtaforums.com/topic/699054-cant-get-online/

  • Like 1

5eIYidF.gif

Link to comment
Share on other sites

SouthWestPayDay

I reset the console 6 times already....no change. I just deleted the game utility and am redownloading 1.11 to see if that will do it now

 

****EDIT....still made NO difference

Edited by SouthWestPayDay
Link to comment
Share on other sites

i had the same thing going on... what i did was trying every game mode.. from Go to solo session , eventually when i tried everything and nothing helped i tried again with GO and whatta ya know? it worked now :-)

Link to comment
Share on other sites

SouthWestPayDay

Logged in this morning....AND IT WORKED!!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Had the same problem last night but after an hour the cloud servers went back up for me

Link to comment
Share on other sites

Sushi__Wolf

Do you have alot of devices connected to the internet or do you possibly have slow internet speeds? These could be contributing to your cloud errors.

Link to comment
Share on other sites

SouthWestPayDay

Do you have alot of devices connected to the internet or do you possibly have slow internet speeds? These could be contributing to your cloud errors.

I have EXTREMELY high speed internet....and that late at night nothing else was online besides my PS3

Link to comment
Share on other sites

hercules1975

Try unlinking your S.C. account, you can always relink it afterwards.

 

This actually worked for me, thanks YouTube :0)

Link to comment
Share on other sites

ExtremeTorque

When I have this issue I just close and restart my router.Works for me every time

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.