Jump to content
GTAForums does NOT endorse or allow any kind of GTA Online modding, mod menus, tools or account selling/hacking. Do NOT post them here or advertise them, as per the forum rules.

Social Club not working?


darkwar854

Recommended Posts

Every time I try to add a race from social club, I hover my mouse over the "Add to game" button and it spams the description of it, so I can't click on it when my mouse is moving. When my mouse isn't moving, I click on it, but nothing happens. WTF is going on?

Link to comment
Share on other sites

UnicornAssassin

Try restarting your browser, or simply using a different browser for the time being (at least for Social Club). What browser are you using, by the way?

Edited by UnicornAssassin
Link to comment
Share on other sites

OP the real question is, when has the social club ever worked properly on a consistent basis ?

Edited by SteveNYC81
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Try restarting your browser, or simply using a different browser for the time being (at least for Social Club). What browser are you using, by the way?

I mainly use google chrome, but it never was a problem until one of the more recent patches, 1.09 I believe, where it started to act weird.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.