Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    2. News

    1. Red Dead Redemption 2

    1. GTA Online

      1. After Hours
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

Sign in to follow this  
1998gtasa

GTA 4 ELS V6 works properly but not V7?

Recommended Posts

1998gtasa

Hi all,

 

Purchased GTA 4. Running smoothly..... when i installed els v6 it ran soooo nicely... but when i downloaded and installed its V7 (NO CHANGES DONE IN IV DIR) it does not work i.e. it does not even beep... nor do i see the lights,nor the sirens.... nothing!

 

THINGS TO NOTE

 

I have copied ALL the files to the DIR

I have my v6 REPLACED with v7

I have the files ELS, ELS.ini, ESL.asi, 2 pdf files.

I have tried the scripthook and dsound included in my archieve, but did not work.

 

THINGS I HAVE NOTED

 

In ALL the YT videos on installing v7 the ELS.ini has all the vehicles' ELS disabled or in "off" position,which they turn on, but when mine downloads, its defaultly ON!

 

any help?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
stef538

maybe not installing over ELS V6 ?

 

Just a clean install with V7!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1998gtasa

maybe not installing over ELS V6 ?

 

Just a clean install with V7!

Thanks for the reply.... tried it but doesn't work!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1998gtasa

 

maybe not installing over ELS V6 ?

 

Just a clean install with V7!

Thanks for the reply.... tried it but doesn't work!

 

Noted one more thing.... an error which i used to avoid upon opening LaunchGTAIV.exe:

"The procedure entry point EnumSystemLocalesEx could not be located in the dynamic link library kernel32.dll"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.