Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    1. Red Dead Redemption 2

      1. Gameplay
      2. Missions
      3. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Gameplay
      2. Find Lobbies & Outlaws
      3. Help & Support
    1. Crews & Posses

      1. Recruitment
    2. Events

    1. GTA Online

      1. After Hours
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Grand Theft Auto Series

    3. GTA Next

    4. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    5. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    6. GTA Chinatown Wars

    7. GTA Vice City Stories

    8. GTA Liberty City Stories

    9. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    12. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    13. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. News

    2. Forum Support

    3. Site Suggestions

  • 0
Carrythxd

"Online service is disabled on your account" error in GTA V Ga

Question

Carrythxd
Whenever I try to take a screenshot using the ingame phone, I get an error saying "Online service is disabled for your account". I've had this problem for a week now, on last week's Monday it was working fine but when I started the game on Tuesday and tried to take a picture with the phone it didn't work anymore.

I have Xbox Live Gold, it is activated and I can play games in multiplayer, like GTA Online with no problems. And this problem is only with the picture taking on the phone, the Gallery, Friends menu and so on works fine.

I really love taking screenshots with the ingame phone in GTA V but now I can't because of the bug or whatever is causing this =/


So, I would like to ask if anybody else has this problem or if anybody has come across other people who this same problem and possibly a solution?

I made a Rockstar Games Support Request but when I got the reply it just had installation instructions and requirements for PS3/Xbox 360.


A picture of the error:

PFaXF0m.jpg


Also, sorry if this is in the wrong section

Edited by Carrythxd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0
Carrythxd

Anybody knows a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SharkEel

Can anyone help with this bloody problem please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

^ Do you have Xbox Live Gold? Or are you a Silver Member?
I have Xbox Live Gold and still have this prob... And I thought that they had fixed this in the new update but nope..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
darkwar854

Same problem here. Sucks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
djwackfriz

I'm having the same issue - can't share any pics of this great "Erection Imminent" sign that I found.

 

Bogus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cholesterol

1) Do you have a social club account?

 

2) You might want to clear you Xbox's HDD cache and see if that solves anything.

 

3) Try resetting your internet router

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Tracksuit Hitman

If I'm not wrong, this issue has been resolved now, hasn't it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

Same problem here. Sucks.

 

It sure does... Would love to share screens

 

I'm having the same issue - can't share any pics of this great "Erection Imminent" sign that I found.

 

Bogus.

 

Lol :D

 

1) Do you have a social club account?

 

2) You might want to clear you Xbox's HDD cache and see if that solves anything.

 

3) Try resetting your internet router

 

Done all of those, nothing worked :(

 

If I'm not wrong, this issue has been resolved now, hasn't it?

 

Nope, tried it yesterday and it didn't work :S

Edited by Carrythxd

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Growlmon

Bump since there's no answer in this thread and it needs an answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

Sooo.. After the many patches that GTAO and GTA V has had, I really thought that R* would've already fixed the problem.

I dont know if it has been fixed on some other users (would be nice to hear if there are users that had the problem but got it working) but atleast for me, it still isnt working...

 

I tried it yesterday, and the day before that and I still get the same message Ive had since October 1st (the release date of GTAO).

I really dont know if R* messed something up when they released GTAO or what happened since many users started having the problem but I would really love to have an answer for this and a solution...

 

Ive had some 'help' from Rockstar when I made the Support Ticket but that hasnt helped at all. None of the things that theyve told me to try worked :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
NickStone

I thought for sure boobs would've solved it.

 

When nothing else works, start from scratch. Not sure how XBL works, I've always had a PS3, but start with a cleaned-out Xbox, reinstall the game (copy your save game files), and make a new account. i.e., "reset" all existing variables in the equation. That's not really a mkeans of solving the problem (unless you're okay with a new account) but if it works, it helps to narrow down the issue. I'm guessing you've already contacted MS to see if the problem is on their end, and/or see if another game still allows you to play online.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

I thought for sure boobs would've solved it.

 

When nothing else works, start from scratch. Not sure how XBL works, I've always had a PS3, but start with a cleaned-out Xbox, reinstall the game (copy your save game files), and make a new account. i.e., "reset" all existing variables in the equation. That's not really a mkeans of solving the problem (unless you're okay with a new account) but if it works, it helps to narrow down the issue. I'm guessing you've already contacted MS to see if the problem is on their end, and/or see if another game still allows you to play online.

 

 

I really dont want to do that, but thanks anyways!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Gutslab

heyyyy you that guy that does vids for iv car mods. nice

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
darkwar854

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I have it and its BS

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

 

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I have it and its BS

 

 

So Im not the only one.. Good to know.

But I really f*****g hope that R* does something to it.. I would like to start taking screens again...

 

When did it start for you btw?

For me it started on Oct 1st, exactly when GTA Online was released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
darkwar854

 

 

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I have it and its BS

 

 

So Im not the only one.. Good to know.

But I really f*****g hope that R* does something to it.. I would like to start taking screens again...

 

When did it start for you btw?

For me it started on Oct 1st, exactly when GTA Online was released.

 

Same exact day for me too. Before, I could take pictures, and I still have some from before gta online came out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

 

 

 

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I have it and its BS

 

 

So Im not the only one.. Good to know.

But I really f*****g hope that R* does something to it.. I would like to start taking screens again...

 

When did it start for you btw?

For me it started on Oct 1st, exactly when GTA Online was released.

 

Same exact day for me too. Before, I could take pictures, and I still have some from before gta online came out.

 

 

So R* must've screwed something up with the GTA Online...

Maybe they haven't found the problem yet or something so they cant fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Linkie

Well, it's good to see I'm not the only one who is experiencing this problem. I would love to be able to take a selfie with Micheal's grave from the prologue, but alas, I was one of the unlucky few who received this error. Well, feel free to add me on Xbox, My GT is LinkMorgan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

Well, it's good to see I'm not the only one who is experiencing this problem. I would love to be able to take a selfie with Micheal's grave from the prologue, but alas, I was one of the unlucky few who received this error. Well, feel free to add me on Xbox, My GT is LinkMorgan.

 

Same here.. Id really like to take some shots from North Yankton with the Snapmatic..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
gear999

I got the same problem here. I accidentally found out that enabling "Social Network Sharing" on your Xbox account's privacy setting might help but, it didn't work for me. Try that, it might work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
ShadowMercure

I guess you could try swap characters, and also a less desirable approach is to spend 60$ on another account, you know, to take virtual pictures.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

I got the same problem here. I accidentally found out that enabling "Social Network Sharing" on your Xbox account's privacy setting might help but, it didn't work for me. Try that, it might work.

 

Nope.. Didnt work =/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
IoX WOLF XoI

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I also have this problem, and it is a piss take as I also enjoy taking photos on snapmatic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

 

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I also have this problem, and it is a piss take as I also enjoy taking photos on snapmatic.

 

 

Yeah.. I really wonder whats going on with this..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
DisasterMaster13

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I've got it too. So far I'm just dissappointed in R* for their laziness to fix this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carrythxd

 

Okay, I would like to ask you guys.

Does anybody else have this problem or am I the only one?

 

Im just asking this because I wanna know if Im the only one with this, since according to Rockstar Games they have fixed this issue.

But I still have it.

I've got it too. So far I'm just dissappointed in R* for their laziness to fix this issue.

 

 

Ah, so it really seems that many people have this same problem. Wonder why Rockstar isnt fixing it.. They are releasing updates but none of em fix this problem :(

And none of the "fixes" that are going around on the Internet doesnt work for me..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
ShadowMercure

Anybody has any ideas to try?

I also made a new support ticket for this on Rockstar Games' website on Friday: http://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/1542273

No reply yet, hopefully R* replies soon :)

Join another crew, then revert, tell me how this goes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Sch1smarch

ive got the same problem, i could save pictures before the online came out and now i cant. its not a gamebreaker like the ones that R* are taking priority of fixing, but you guys dont seem to care that they fix the serious problems first, you call them lazy. shut the f*** up, theyll fix it when there is time and no gamebreakers to deal with. youre just impatient bastards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • 1 User Currently Viewing
    0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.