Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!   (86,337 visits to this link)

    2. News

    1. GTA Online

      1. Find Lobbies & Players
      2. Guides & Strategies
      3. Vehicles
      4. Content Creator
      5. Help & Support
    2. Crews

      1. Events
      2. Recruitment
    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA Next

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    12. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption 2

    2. Red Dead Redemption

    3. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Forum Support

    2. Site Suggestions

  • 0
Daniel.Sun

Gta IV fatal error zlib20

Question

Daniel.Sun

I had an error while playing the gta IV mission "Shadow": zlib20. It appeared after i payed at the tollbooth. My OS is Windows 7 ultimate. Specifications: AMD athlon 64 x2 ql-65 dual core 2.10 ghz, RAM 2 GB, 32 bit OS. Please help! *the bridge is east borough bridge.

Edited by Daniel.Sun

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
SARDYNA108

I have same error occurs randomly after updating my GPU drivers, I tried the old drivers but it didnt help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Daniel.Sun
First, Update your GTA IV to the latest patch

http://support.rockstargames.com/entries/4...0-5-2-Japanese-

 

Do you have any mods installed? If so, try removing them.

No, i dont have mods. I will try the patch. Thank you.

Yes!!! It worked. Thank you very much for showing me this patch! tounge.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Miss Vercetti

First, Update your GTA IV to the latest patch

http://support.rockstargames.com/entries/4...0-5-2-Japanese-

 

Do you have any mods installed? If so, try removing them.

 

 

Dude, I read a lot of different advices before yours... Thank you so much, you spared a lot of my nerves >)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
CreeperGod10

hello im having the zlib20 fatal error and i would like someone to post a video how to work this patch and there is no mods

Edited by CreeperGod10

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bloodnut

This patch does not fix this error well not for me anyway, i still keep getting the error and i've re-installed loads of times

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
CreeperGod10

i think it worked

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
CreeperGod10

This patch does not fix this error well not for me anyway, i still keep getting the error and i've re-installed loads of times

do u have mods?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
bloodnut

No mate I don't have any mods its brand new out the box, its the full compete edition although ive not put EFLC on yet(i thought it would be error free by now haha ) got it from amazon had it about 2 weeks all I've done is update to the latest patch v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese) and games for windows live, the login works but i dont play online

 

on installing i do get crc errors but i do get the game to install.

 

I got to blow your cover mission as i drop off playboy at his place there is a glitch were the cars looks like they are hovering then it freezes or i get zlib20 error before i can get back to save the game,

I have had the zlib20 error before (at a Vlad mission) and the re-install worked for a few more missions.

 

got on framework 4.5

 

im running it on windows 7 ultimate 64

intel core duo e8400 3.0ghz

nvidia 8800 512 (with up to date drivers)

8gb of ram

 

even tried to iso the dvds to install and play it from the hard drive this didnt work due to the securon thing and still got CRC errors

ive lost count of the times i've re-installed the game

i think i've just got a bad set of disks but its still the most annoying error ridden user/player unfriendly game i've ever played .

thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
CreeperGod10

No mate I don't have any mods its brand new out the box, its the full compete edition although ive not put EFLC on yet(i thought it would be error free by now haha ) got it from amazon had it about 2 weeks all I've done is update to the latest patch v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese) and games for windows live, the login works but i dont play online

 

on installing i do get crc errors but i do get the game to install.

 

I got to blow your cover mission as i drop off playboy at his place there is a glitch were the cars looks like they are hovering then it freezes or i get zlib20 error before i can get back to save the game,

I have had the zlib20 error before (at a Vlad mission) and the re-install worked for a few more missions.

 

got on framework 4.5

 

im running it on windows 7 ultimate 64

intel core duo e8400 3.0ghz

nvidia 8800 512 (with up to date drivers)

8gb of ram

 

even tried to iso the dvds to install and play it from the hard drive this didnt work due to the securon thing and still got CRC errors

ive lost count of the times i've re-installed the game

i think i've just got a bad set of disks but its still the most annoying error ridden user/player unfriendly game i've ever played .

thanks for the help

im sorry for your touble but this patch works for me thank u guys but there is a tollerable amount of lagg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.