Jump to content

Weird graphic bugs (need a fix)


LTMatrix

Recommended Posts

why i get this annoying graphic bug? like you see in the pic.. is there a way to fix this? it randomly happens (even in the streets)

 

user posted image

 

Specs:

 

i7 2600

HD 6950 1GB

Ram 8GB DDR3 1600

 

playing with default settings..

resolution: 1680x1050 60

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prometheus

Since you clearly modded the game, did this happen before or after installing the mods?

3lIXKDi.png

Link to comment
Share on other sites

Since you clearly modded the game, did this happen before or after installing the mods?

Unhh, PromethusX: Modding question/problem? Post in one of these forums

 

Un-Install the mods (mainly any Graphics mod). Try them one by one. Other questions go to the respective mod topic.

Link to comment
Share on other sites

Prometheus
Since you clearly modded the game, did this happen before or after installing the mods?

Unhh, PromethusX: Modding question/problem? Post in one of these forums

 

Un-Install the mods (mainly any Graphics mod). Try them one by one. Other questions go to the respective mod topic.

Be patient.

 

@LTMatrix: That's clearly a mod, it isn't Luis you're playing with.

3lIXKDi.png

Link to comment
Share on other sites

^ I think it's online dude wink.gif

 

Since you have a very powerful PC that should easily handle this game, you should try commandline and see if it works.

Also, try lowering the graphics settings (mainly the sliders).

Link to comment
Share on other sites

7 64bit sp1

 

i'm still getting this bug even with lower distances

 

what it could be?

Link to comment
Share on other sites

I am sure you have modified timecyc.dat file as I see black patches. Re-install the game. If you still say this happens then answer these questions:

 

  • Did you buy the game or did you download it?
  • Did you patch your game to the latest? (It must be for EFLC)
  • Does this happens in Single-Player?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Perform a clean GPU driver installation, that seemed to help with this problem in my case.

Link to comment
Share on other sites

@ Dr. John13

 

1 = I bought the Complete Edition

2 = Yes, the game updated itself when i started it

3 = Yes

 

@ mkey82

 

i'll try that

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.