Jump to content

Texture problem


h4mza

Recommended Posts

I have downloaded some car mods for gta 3 and used txdworkshop to replace the dff and txd file, i would normally use imgtool but it says file size to big to replace, but anyways when i play the game, this is what the mod looks like.

 

user posted image

 

Does anyone know whats wrong?

Edited by h4mza
Link to comment
Share on other sites

Don't use the replace function on ANY img editor, they don't work %100.

Delete the original dff+txd then add the new ones.

The car appears weirdly because the game is reading the cars txd from the txd.img, just use this simple mod to stop the game reading files from the txd.img (by emptying the txd.img+dir).

Link to comment
Share on other sites

Don't use the replace function on ANY img editor, they don't work %100.

Delete the original dff+txd then add the new ones.

The car appears weirdly because the game is reading the cars txd from the txd.img, just use this simple mod to stop the game reading files from the txd.img (by emptying the txd.img+dir).

Hi, i tried this and the game now freezes at load screen, i tried running as windows 98, 2000 xp etc. I dont know what else to do?

Link to comment
Share on other sites

I use IMG tool for all mods i install, never had any problems with it either, infact I'd probably say its the best IMG editor around and the safest.

 

Anyway you can try this, it works for Vice City, not sure about GTA 3 though as I've never played it:

 

Go into your GTA 3 folder, right click models folder, click properties, uncheck read only, click apply then ok, now try.

Link to comment
Share on other sites

I use IMG tool for all mods i install, never had any problems with it either, infact I'd probably say its the best IMG editor around and the safest.

 

Anyway you can try this, it works for Vice City, not sure about GTA 3 though as I've never played it:

 

Go into your GTA 3 folder, right click models folder, click properties, uncheck read only, click apply then ok, now try.

Still not working, thanks for help though

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bump

 

I tried on vice city, the car installs fine but i cant get the wheel mod to work, i installed the wheel mod manually but still doesnt work sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.