Jump to content

Another problem with my SA


Love2Drift

Recommended Posts

Ok so on my brand new laptop i installed the exact same mods i had on my last one...but when i try to save anything in data folder like handling cfg after modding it it says access denied....but anyways i have the mods installed but everytime i now go to the img tool it always says "failed to set data for " and i dont know what it means by that...i tried replacing the elegant with another mod but the current mod doesnt show...its the same one i had before. but i noticed that the game recognizes the car i used to replace it with but its still the focus and not the taurus i replaced it with. barf8bd.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

are you running windows vista or 7?

 

if so its because you need to run the files as administrator for them to work.

 

(right click and Run as Administrator, enter the administrator password if needed and they sould work) icon14.gif

Link to comment
Share on other sites

Darksim is correct. Furthermore, make sure your files are not Read-only. wink.gif

pkmTc.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.