Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    1. GTANet.com

    1. GTA Online

      1. The Diamond Casino Heist
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Frontier Pursuits
      2. Find Lobbies & Outlaws
      3. Help & Support
    3. Crews

      1. Events
    1. Red Dead Redemption 2

      1. PC
      2. Gameplay
      3. Missions
      4. Help & Support
    2. Red Dead Redemption

    1. Grand Theft Auto Series

    2. GTA 6

    3. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    4. GTA IV

      1. The Lost and Damned
      2. The Ballad of Gay Tony
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
    5. GTA Chinatown Wars

    6. GTA Vice City Stories

    7. GTA Liberty City Stories

    8. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    9. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    10. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    11. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    1. GTA Mods

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Red Dead Mods

      1. Documentation
    3. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    4. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Rockstar Games

    2. Rockstar Collectors

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Movies & TV
      5. Music
      6. Sports
      7. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    3. Gangs

    1. Announcements

    2. Support

    3. Suggestions

Rage Team

[WIP] IV:SA³ 'World Enhancement'

Recommended Posts

Humpty Dumpty

I've got some trouble with playing this mod. First of all, I've got a  cracked version of IV because of compatibility problems with my bought copy of the game. So everytime I start IV, there's a little intro coming up wich says "Razor", wich also appears if I start IVSA. My first problem was an annoying error message, so I figured out how to bypass Rockstar Games Social Club (by changing SkipLauncher=1 to SkipLauncher=0 in the IVSA3_1.gtp file using windows editor). I thought "That was it and now I can finally play the game" but I was wrong. I start the launcher, click on "Play", there comes the Razor-intro and then... Nothing. I've tried it a couple of times, but it always just shows the Razor-intro and then it goes back to nothing. Is there any solution for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dxivilea

Renderhook looks exactly like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTA xy
On 1/19/2019 at 4:38 AM, Snowfückingwhite said:

I've got some trouble with playing this mod. First of all, I've got a  cracked version of IV because of compatibility problems with my bought copy of the game. So everytime I start IV, there's a little intro coming up wich says "Razor", wich also appears if I start IVSA. My first problem was an annoying error message, so I figured out how to bypass Rockstar Games Social Club (by changing SkipLauncher=1 to SkipLauncher=0 in the IVSA3_1.gtp file using windows editor). I thought "That was it and now I can finally play the game" but I was wrong. I start the launcher, click on "Play", there comes the Razor-intro and then... Nothing. I've tried it a couple of times, but it always just shows the Razor-intro and then it goes back to nothing. Is there any solution for this?

This has something to do with your GFWL not the game itself.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cuongvu1132

someone of you guys can improve this mod ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gian_Yagami

Sorry for being toxic 2 years ago, I should respect other modders

Share this post


Link to post
Share on other sites
visionglid
On 11/28/2018 at 9:20 AM, pimann said:

I installed the latest official IV:SA but the game freezes every 4-5 minutes of gameplay even on the lowest graphic settings.

I use Windows 10, 8 GB RAM and GTA IV 1.0.4.0 (I disabled full-screen optimization in GTAIV.exe's settings to prevent often freezes)

 

The original IV (or copy with car/ped/weapon mods only without ENB) if fullscreen optimization is disabled in GTAIV.exe's settings works OK even on the highest settings

but IV:SA freezes every 4-5 minutes even on the lowest settings no matter is fullscreen optimization disabled or not.

 

Is there any working solution without downgrading my PC?

Same here. I have i7, 16GB Ram, GTX 1080, windows 10, 1.0.7.0 and the game keeps freezing after 5 minutes... every f time. I tried to disable the default mods but nothing... I dont know wtf is going on, bc I play this a lot on Windows 10 with the same hardware, like one year ago... maybe it has something to do with nvidia drivers!!!!! 

Edited by visionglid

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ivan1997GTA
17 hours ago, visionglid said:

Same here. I have i7, 16GB Ram, GTX 1080, windows 10, 1.0.7.0 and the game keeps freezing after 5 minutes... every f time. I tried to disable the default mods but nothing... I dont know wtf is going on, bc I play this a lot on Windows 10 with the same hardware, like one year ago... maybe it has something to do with nvidia drivers!!!!! 

Or with the fact that the PC port of GTA IV is horribly optimized.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FearlessFoxX

I was able to find a version of gta 4 that was optimized,  tested it out and now the game doesn't crash every 5-10 mins also fixed some texture disapearing issues literally been playing it for hours...  But still could crash here n there it but its way less likely now and more reliable then ever before 

Edited by FearlessFoxX
  • YEE 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
xxxjdxxx4

Hi, I Have A Problem. My Gta IV San Andreas Doesnt Launch. Pls Help.:dontgetit:

Share this post


Link to post
Share on other sites
M.Sharjeel

It not show peds.

Also not show energy

It not show peds.

Also not show energy bar 

Why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tigertoddy2008

Can't bypass social club launcher error when I try the windows 7 copy I was using under windows 10, if I do a clean install of the mod on windows 10, it doesn't bring up a window after selecting sp or mp.  The program just shows up in task manager decreasing/increasing the amount of ram it uses all the time.  I'm stuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gorbok

sorry if this problem has been resolved. but. i own gta IV. i installed 3 different ways. default, custom x-liveless, pirated, (which it`s not) and legit custom. i have c++ 2005, .net 4.0, windows xp sp3. the mod installs correctly. then when i try to start the game i get this message. The required main add-on not found etc....please reinstall. i might know why, but i need confirmation. i tried the mod installer. stand alone program, it says Not a valid win32 application. i wound asume it`s either because i`m using Win XP or not a 64 bit system. same thing with Mass Effect mod managers. i would asume GTA IV-San Andreas uses the same or similar mod installer. damn i need to upgrade my OS. can`t even use Steam anymore. i tried beta 3 first, then beta 2. beta 2 starts up, but when i start a new game. i can see my taskbar flashing in the bottom right and the sound stops. btw my game is unmoded V1.0.7.0., i even removed x-liveless from gta IV folder. cus i know the mod installs these files. yes i know about using x-live only or the disabler.

Edited by Gorbok
missing information

Share this post


Link to post
Share on other sites
BaK05
and I have the usual GTA 4 started, there is not any GTA San Andreas map nor cars. Help me

Share this post


Link to post
Share on other sites
BaK05

Sorry, I was able to solve the problem, just reinstalled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FearlessFoxX

Anybody else still play this?  Ive been having a blast with it...  If anybody is experiencing textures disappearing...  Try lowering the vehicle density..  This should fix the problem currently have it set to 11 and working fine!  Been adding custom clothes, models weapons cars..  Scripts tank mod,  jetpack mod man so much fun!!  Trying to add sa features..  Its awesome rage engine is sick.  If anybody is experiences crashes Dm me i can send you a link to a updated version of gta 4 that helps counter crashes etc. (=

Share this post


Link to post
Share on other sites
FearlessFoxX

If anybody experiencing textures missing this should Help ALOT 

This info was sent by a rockstar developer so it works 

If you are using high textures then use this command "-memrestrict 629145600" (ignore the quotes)If you are using medium textures then use this command "-memrestrict 314572800" (ignore the quotes)If you are using low textures then use this command "-memrestrict 209715200" (ignore the quotes)
 

 

Edited by FearlessFoxX

Share this post


Link to post
Share on other sites
TBM13

This was a great project. I hope that somebody will eventually continue it.

  • YEE 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
beanclaude

 

  

On 2/14/2020 at 9:08 PM, FearlessFoxX said:

If anybody experiencing textures missing this should Help ALOT 

This info was sent by a rockstar developer so it works 

If you are using high textures then use this command "-memrestrict 629145600" (ignore the quotes)If you are using medium textures then use this command "-memrestrict 314572800" (ignore the quotes)If you are using low textures then use this command "-memrestrict 209715200" (ignore the quotes)
 

 

 

can you help me out? i can only play as long as 10 minutes, or if i move to a certain direction (30 minutes later). paying on 1.0.7.0
should i downgrade even lower? or just tell me what version you are using

Edited by beanclaude

Share this post


Link to post
Share on other sites
FearlessFoxX
On 2/25/2020 at 5:09 AM, beanclaude said:

 

  

 

can you help me out? i can only play as long as 10 minutes, or if i move to a certain direction (30 minutes later). paying on 1.0.7.0
should i downgrade even lower? or just tell me what version you are using

Check ur dms

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fabster28
Posted (edited)

need help, after clicking Play and waiting for "Please Wait" nothing happens plsss I really wanna play this game, and it's been a while... Please someone reply I've been looking for a fix for this, I have a cracked version of 1.0.7.0 and eflc 1.1.2.0 (not sure with the EFLC one) so I chose custom... Please I need help with this, I've been looking forward to this game.

Edited by Fabster28

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fabster28

PLEASE ANYONE

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sumbudy

Whenever I boot up the launcher when I click on add on's its just black does anyone have a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
TBM13
On 3/14/2020 at 2:59 AM, Fabster28 said:

need help, after clicking Play and waiting for "Please Wait" nothing happens plsss I really wanna play this game, and it's been a while... Please someone reply I've been looking for a fix for this, I have a cracked version of 1.0.7.0 and eflc 1.1.2.0 (not sure with the EFLC one) so I chose custom... Please I need help with this, I've been looking forward to this game.

Same problem here. I'll update this reply if i manage to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaghavKapoor07

can anybody help me? i have a cracked version of gta iv 1.0.70 and using custom installion as said in readme file.but my game not working when i click play button. then i select single player and launcher closes automatically and nthing happens.plz help me iam using windows 10 with intel core 17 6th gen 16 gb ram 4 gb gtx geforce 960m graphics.

On 4/5/2020 at 1:18 PM, TBM13 said:

Same problem here. I'll update this reply if i manage to fix it.

have u find a way o fix it ?.plz reply its not working just like urs.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • 2 Users Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 2 Guests

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.