Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    1. GTANet.com

    2. GTANet 20th Anniversary

    1. GTA Online

      1. The Cayo Perico Heist
      2. Find Lobbies & Players
      3. Guides & Strategies
      4. Vehicles
      5. Content Creator
      6. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Frontier Pursuits
      2. Find Lobbies & Outlaws
      3. Help & Support
    3. Crews

    1. Red Dead Redemption 2

      1. PC
      2. Help & Support
    2. Red Dead Redemption

    1. Grand Theft Auto Series

      1. St. Andrews Cathedral
    2. GTA VI

    3. GTA V

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    4. GTA IV

      1. The Lost and Damned
      2. The Ballad of Gay Tony
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
    5. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    6. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    7. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
    8. Portable Games

      1. GTA Chinatown Wars
      2. GTA Vice City Stories
      3. GTA Liberty City Stories
    9. Top-Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    1. GTA Mods

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Red Dead Mods

      1. Documentation
    3. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    4. Featured Mods

      1. Design Your Own Mission
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Rockstar Games

    2. Rockstar Collectors

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Movies & TV
      5. Music
      6. Sports
      7. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. Announcements

    2. Support

      1. Court House
    3. Suggestions

[WIP] IV:SA³ 'World Enhancement'


Rage Team
  • Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Jestic

    951

  • EncryptedReality

    602

  • nkjellman

    541

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Breakable lampposts video   https://www.youtube.com/watch?v=cUwGCnMTpzU&feature=youtu.be

Beta 3 'World Enhancement' announcement.Release: August 2012 - Improved overall graphics - Remade timecyc - Far distance for trees and lights - Las Venturas updates - Interiors - Races - Prop

-REMOVED POST-

Recommended Posts

 

 

here is a video of what is happening. i have re installed the mod a couple times and i keep getting the same problem. what is going on?

That's something GTARandom should look into. He made the save system / startup script.

 

EDIT: I'm seeing "Load successful" and save games in the list. Make sure you've removed all your savegames.

 

 

@Others: I'm going now. Currently, I'm out of options. Maybe others of the team are able to help, but since we can't reproduce your problems, it's hard for us to check out what's wrong.

Edited by flitskikker
Link to post
Share on other sites

When IV:SA's setup is finished, i got mistake:

 

ERROR:  - Patching complete, but the following files were not patched (FileLogError):

 

pc\audio\sfx\resident.rpf

pc\audio\sfx\STREAMED_VEHICLES.rpf

 

 

Also i got game crash after loadingscreens.

Link to post
Share on other sites

 

EDIT: I'm seeing "Load successful" and save games in the list. Make sure you've removed all your savegames.

 

 

those are made by me with the mod today

 

edit

 

i deleted those saves and now when i load the game it immediately goes to the "save game" screen.

Edited by ajbleck
Link to post
Share on other sites

 

When IV:SA's setup is finished, i got mistake:

 

ERROR:  - Patching complete, but the following files were not patched (FileLogError):

 

pc\audio\sfx\resident.rpf

pc\audio\sfx\STREAMED_VEHICLES.rpf

 

 

Also i got game crash after loadingscreens.

 

Your stock install appears to be modded, because those files are different.

Try reinstall IV and upgrade it 1.0.7.0. Then try installing IV:SA again (let Setup make a copy).

 

 

those are made by me with the mod today

 

Okay, maybe the save system is not bug free yet. If you want to continue playing, remove them.

By the way, do you save in the house or using a trainer or something?

Edited by flitskikker
Link to post
Share on other sites

 

Okay, maybe the save system is not bug free yet. If you want to continue playing, remove them.

By the way, do you save in the house or using a trainer or something?

i did remove them. still have the same problem.

 

>By the way, do you save in the house or using a trainer or something?

 

nope i have never been able to spawn into the game. i click "start" on the main menu and immediately go to the "save" screen. did you watch the video i made?

Edited by ajbleck
Link to post
Share on other sites

 

When IV:SA's setup is finished, i got mistake:

 

ERROR:  - Patching complete, but the following files were not patched (FileLogError):

 

pc\audio\sfx\resident.rpf

pc\audio\sfx\STREAMED_VEHICLES.rpf

 

 

Also i got game crash after loadingscreens.

 

Your stock install appears to be modded, because those files are different.

Try reinstall IV and upgrade it 1.0.7.0. Then try installing IV:SA again (let Setup make a copy).

 

 

I have a backup, i just reinstall IV:SA.

Edited by solom
Link to post
Share on other sites

Okay, so:

 

I just try to install my GTA IV on a totally other PC, using the same 1.0.7.0 patch file and the same IV: SA installer that I got on my computer.

The EXACTLY same problem appear. So the problem doesn't seems to come from my computer.

For explain again the problem that me and some others have:

 

When I launch IV: SA from his launcher, the black "Please Wait" windows appear, and after, nothing happend.

After a little look in the Task Manager (in the Process tab), we can see in first the LaunchGTAIV.exe which is starting (then the CD cursor appear), nothing special here, and secondly the GTAIV.exe which is starting next. Great. But after 5 seconds, this one simply stop.

 

So, here is what I think:

- Error coming from GTA IV installation language or region?

- Or bad download? (I was one of the first to download it, I will retry to DL it tomorrow).

 

'Hope that this informations will help a little bit more the team.

Good night all! sleepy.gif

Link to post
Share on other sites

 

- Or bad download? (I was one of the first to download it, I will retry to DL it tomorrow).

 

 

 

i'm wondering if this is my problem too.

Link to post
Share on other sites

the launcher works perfectly, but in-game there are random crahes,, and after installing add-ons the game freezes after 30 sec of playing (not crash), i uninstalled add-ons and the game still freezes.

i'm using EFLC, latest patch,

You should do a hot fix soon tounge.gif

btw, again great to have gang wars smile.gif

Link to post
Share on other sites

(massive OP quote snipped)

 

 

I download the beta3 ,but the IVSASetup.exe is doesn't work!!!my system is WIN7 64. sad.gif

Edited by Mainland Marauder
Link to post
Share on other sites
If you downloaded the .RAR, try verifying the integrity using the hashes from the download page.

how?

Look for "MD5 Checksum Tool" on internet, then install it, then select the .rar and Hash it, then compare wink.gif

Link to post
Share on other sites
If you downloaded the .RAR, try verifying the integrity using the hashes from the download page.

how?

Look for "MD5 Checksum Tool" on internet, then install it, then select the .rar and Hash it, then compare wink.gif

mine is the same so thats not the problem

Link to post
Share on other sites
Maybe the reason of your crashes is the installation folder or something? I installed it on EFLC and it works fine here...

I don't think so, my folder seems great, and I let the setup copy files then paste it in another folder. So it would be strange confused.gif

 

I just checked the MD5 from my .rar, it's exactly the same that the creators of the mods have posted in the download page. Strange.

Anyway, I will try to re-DL it.

Link to post
Share on other sites

Took over 5 hours to download and i got this... -_-

user posted image

 

 

Game doesn't work, trying to play single player crash after nvidia logo with no error

multiplayer says EFLC stopped working, installed on a clean EFLC folder

Edited by Sebianoti
Link to post
Share on other sites

 

[screenshot]LSX[/screenshot]

[screenshot]Buggy portland[/screenshot]

 

Thank you very much for adding that! tounge.gif

Wait till you see 3RC demo, it's 10 times better than buggy portland floating 5000 meters above the ground (it was added as a joke, never got removed)

Link to post
Share on other sites
Took over 5 hours to download and i got this... -_-

[...]

Let Setup make a copy instead of selecting "I already have a copy".

Thanks! works now. enjoying the awesomeness

Link to post
Share on other sites

Could not get it to run on EFLC 1120. kept crashing.

BUT, I got it working on my 1004 gtaiv install colgate.gif

Nice work guys, the map feels allot more solid.

I have a question about the cops. I can't seem to get a wanted level. I checked the trainer and made sure wanted level wasn't disabled. I even used the trainer to force a wanted level, but nothing happens...

Still, an overall great job...cheers cool.gif

Link to post
Share on other sites

 

When IV:SA's setup is finished, i got mistake:

 

ERROR:  - Patching complete, but the following files were not patched (FileLogError):

 

pc\audio\sfx\resident.rpf

pc\audio\sfx\STREAMED_VEHICLES.rpf

 

 

Also i got game crash after loadingscreens.

 

Your stock install appears to be modded, because those files are different.

Try reinstall IV and upgrade it 1.0.7.0. Then try installing IV:SA again (let Setup make a copy).

 

 

I have a backup, i just reinstall IV:SA.

For me, resident.rpf didn't patched. Do I need to reinstall everything ???

 

Edit: I should also say that my game doesn't work, if you didn't point it out...

 

Re-Edit: I'm reinstalling, I replaced the file with the original. I'm going to post the result after

Edited by Libertyking
Link to post
Share on other sites

 

Event today was epic. Deathmatch tomorrow gonna be even more! biggrin.gif I love this mod!

We had a LOT of fun indeed! biggrin.gif I mashed together some clips from today. Rendering atm.

 

 

 

I really hope all you people with problems running the game are able to sort it out so you can join the fun!

Edited by cornflakes4u
Link to post
Share on other sites

PLEASE READ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

For all you 10.4 version users who can't get the game to launch.

 

Its because of the dsound.dll file not being compatible with your GTAIV version.

 

Delete it and replace it with an xlive.dll

Edited by rastakilla
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.