Jump to content

Unable to post a thread in "Tutorials"


Tracksuit Hitman

Recommended Posts

Tracksuit Hitman

So I went over to the Tutorials section of the GTA Modding area of the forum, and I wrote out a post. The post was a tutorial on how to get Simple Native Trainer working for Steam's version of GTA IV. Anyway, so I hit "post new topic" and the box which comes up when you usually post a reply/thread came up and just went, straight away.

 

I was just wondering, why am I unable to post a thread in this section?

aka geobst

Link to comment
Share on other sites

Tutorials need to be approved by staff first i think.

Link to comment
Share on other sites

Tracksuit Hitman
Tutorials need to be approved by staff first i think.

I see. Thanks for clearing that up. I was wondering why it wouldn't let me. I tried posting a few times after it failed, just in-case it was a glitch. I even tried changing browsers. If I had knew, I wouldn't have. It's going to look like I'm spamming the section up now.

 

Staff: Sorry for the multiple threads I tried to post in Tutorials. I thought it was glitching on a browser. Sorry for any inconveniences.

aka geobst

Link to comment
Share on other sites

Tracksuit Hitman
Your tutorial has been approved now.

Thanks Girish. icon14.gif

As I said, I'm sorry for sending multiple requests, didn't know about the approval system! suicidal.gif

aka geobst

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.