Jump to content

Error 0x4fe1e75f/0x4fdfd05c


twtwr

Recommended Posts

When i open gta sa and play for few mintues, it crashes :S . I tried to find fix googling and allocating more memory to gta sa , but same always happens. Also i tried to delete all cleo mods and without stream fix but it still crashes , does anyone know how to fix this ?

 

NOTE : The last mods that i've installed were : GTA IV to GTA:SA II and Drive Evade v2.

 

Please respond...Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Reinstall the game and delete the gta_sa.set file from the User Files folder.

 

If issue still persists, tell us your full system specifications, like CPU, RAM, video card, OS.

Link to comment
Share on other sites

Same fully reinstalled game (just used skins from .txd files and gta3.img ... )

My specs :

 

2GB Ram DDR2

512 MB Ati Radeon DDR3 3850 (have latest drivers and latest dx)

AMD Athon x2 6000+ 3.11 GHz

HDD 320GB SATA2

 

OS: Windows Xp SP3 Pro (that's only OS including better theme)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

(just used skins from .txd files and gta3.img ... )

Does this mean you only restored the original files? That won't work. Uninstall it completely and then reinstall it from the disc. Also, deleting the gta_sa.set file from the User Files folder is equally important.

 

And please don't double post. Use the EDIT button if you wish to add anything to your previous post. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Dude i cant install all mods all over again :S It can take few days.

My gta3.img = 1.31GB and that's quite big. Btw i've found somewhere that these errors are about allocated memory and dx. So is there any modded d3d9.dll for gta ? I mean to prevent errors...

Link to comment
Share on other sites

Maybe this can help you:

1st:

 

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:

 

 

 

GTA Info:

 

 

 

Version: US 1.0

 

Last File Loaded: AUDIO\STREAMS\CR

 

Last Library Loaded: user32.dll

 

Error: Unknown

 

 

 

Assembly Info:

 

 

 

Exception At Address: 0x4FE1E75F

 

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)

 

 

 

Registers:

 

EAX: 0x00000001 EBX: 0x00000000

 

ECX: 0x00000000 EDX: 0x00000001

 

ESI: 0x015CBAA4 EDI: 0x00000000

 

EBP: 0x0023F9E0 ESP: 0x0023F9D0

 

 

 

2nd (without streamfix.asi) :

 

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:

 

 

 

GTA Info:

 

 

 

Version: US 1.0

 

Last File Loaded: AUDIO\STREAMS\CR

 

Last Library Loaded: user32.dll

 

Error: Unknown

 

 

 

Assembly Info:

 

 

 

Exception At Address: 0x4FE1E75F

 

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)

 

 

 

Registers:

 

EAX: 0x00000001 EBX: 0x00000000

 

ECX: 0x00000000 EDX: 0x00000001

 

ESI: 0x015CBAA4 EDI: 0x00000000

 

EBP: 0x0023F9E0 ESP: 0x0023F9D0

 

 

 

3rd (without ENBseries) :

 

 

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:

 

 

 

GTA Info:

 

 

 

Version: US 1.0

 

Last File Loaded: AUDIO\STREAMS\CO

 

Last Library Loaded: user32.dll

 

Error: Unknown

 

 

 

Assembly Info:

 

 

 

Exception At Address: 0x4FE73FD7

 

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)

 

 

 

Registers:

 

EAX: 0x042F239C EBX: 0x00000000

 

ECX: 0x00000000 EDX: 0x00000000

 

ESI: 0x01583C24 EDI: 0x015CD0A0

 

EBP: 0x0023FB44 ESP: 0x0023FB3C

 

 

 

4th (Using .asi Loader (Vorbis files) ) :

 

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:

 

 

 

GTA Info:

 

 

 

Version: US 1.0

 

Last File Loaded: AUDIO\STREAMS\RE

 

Last Library Loaded: user32.dll

 

Error: Unknown

 

 

 

Assembly Info:

 

 

 

Exception At Address: 0x4FE1E75F

 

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)

 

 

 

Registers:

 

EAX: 0x00000001 EBX: 0x00000000

 

ECX: 0x00000000 EDX: 0x00000001

 

ESI: 0x015C1DC4 EDI: 0x00000000

 

EBP: 0x0023F9D8 ESP: 0x0023F9C8

 

I think that i have some problems with user32.dll Ill try to download it from somewhere.

Edited by twtwr
Link to comment
Share on other sites

Nope, the modders hang out in the modding forums. Perhaps, they might be able to help you. Try asking in the forum that I've linked you to.

Link to comment
Share on other sites

Maybe this will make it more clear.

This Game is not intended to be modded.

When you install a modification it changes the way the game runs.

The proper way to Fix a mod problem is to Unisnstall the game. Clear everything Out.

Then reinstall the game, and play the clean Game to be sure it still works.

AND only then you may start to reinstall your modifications, ONE at a Time playing the game before the next installation to confirm it still works.

When you get to the mod that really screws your game, You Don't Use it OR go to the Modding forums for help.

This part of the Forums Does Not Fix Modded Games.

 

By the Way: Did you install the game useing an Original DVD and are you playing with that Original DVD in the Drive. (This could also be a problem, if you didn'r and arn't.)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.