Jump to content

GTA SA UltraHD Mod V2.0 error please help


rhymic

Recommended Posts

GTA SA UltraHD Mod V2.0 i have installed this mod and have got the white texture error in the images is in links below and i need help fixing the error here is two links http://imageshack.us/photo/my-images/198/gtasaerror.jpg/

imiage shack error 2

imiage shack error 2 shows the error better

 

my computer has windows vista 4gb ram and a 512 9800gt overclocked graphics card please link me to the files to fix this

Edited by rhymic
Link to comment
Share on other sites

it come with the gta3.img i just coppied it over and i have rebuilt after trying other mods i used IMG Manager V.1.5 tho as i cant get img tool to work on vista

Link to comment
Share on other sites

Are you running a legal SA copy?

 

Is your game version 1.0?

 

Does your AppData folder contain gta3.img?

 

Did you delete gta.set from your User Files?

pkmTc.gif

Link to comment
Share on other sites

Are you running a legal SA copy? yes i brought it from game good deal 3 old games for 10 pounds

 

Is your game version 1.0? it wasent when i got it but ive downgraded it from v2.0

 

Does your AppData folder contain gta3.img? i dont know as i dont know how to access it

 

Did you delete gta.set from your User Files? no does it need to be delated

Link to comment
Share on other sites

C:\Users\###\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games

 

where "###" is your Username. So if you are "admin" type "C:\Users\Admin\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games" - not sure of the exact address on Vista, I'm on Win7.

 

Just go to "Admin/AppData" and navigate to it. When you get there, look around and see what files are in there. smile.gif

 

As for gta.set, you can try it and see what happens.

pkmTc.gif

Link to comment
Share on other sites

theres only one file in C:\Users\adam\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas and thats settings.ini thanks for your help so far

Edited by rhymic
Link to comment
Share on other sites

No problem. smile.gif

 

That folder contains files that the computer reads instead of reading the actual file in the directory.

 

Was the settings.ini file in the normal GTA directory modified at all during the installation of the mod? If so, you will need to delete it from the AppData folder.

pkmTc.gif

Link to comment
Share on other sites

i deleted it and it still came up with the problem

here is what the file says

[General]

LastCompareDirectory=

LastEntryExportDirectory=

LastExportDirectory=

LastImportDirectory=C:/Users/xxxx/Desktop/gta sa modz/cars/BugattiVeyronV1.1

LastOpenDirectory=C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas/models

LastSaveDirectory=

MaximumEntryFilesize=52428800

NewItems_Color=green

NormalItems_Color=black

RemoveDeletedItems=false

RemovedItems_Color=silver

RowHeight=30

 

[searchdialog]

LastSearchDirectory=

by the way gta sa isnt installed in defalt directory its installed in C:\Program Files\gta\GTA San Andreas

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Since that is a plant, do you have the plant txd in the grass folder?

it will be under plant1.txd.

Just replace your plant1.txd with the Ultra HD plant1.txd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.