Jump to content

Rare problem?


Green_Monster

Recommended Posts

Green_Monster

Excuse me for being new to the forum, but I've been struggling with this problem for about 2 months now. I've checked out the Technical FAQ and the "Official 'Bugslist'" threads and haven't seen this occur. Whilst upon going to Single Player, and loading/starting a new game, my game crashes causing me to have to "Run As Administrator" OR going to Compatibility mode causing most of my mods pretty much disappear completely. BUT if I don't run it as administrator/compatibility mode and launch SA-MP all my mods are there (vehicle mods, skins, etc...) so pretty much it's reverting back to a earlier version of my San Andreas where A LOT of my stuff wasn't there.

 

- From what I've seen (searching through Google for pointless hours) people recommend uninstalling and reinstalling the game, but they don't have the same problem as me.

- I tried deleting the gta_sa.set from my User Files (thinking that would help) it hasn't.

- IF I open up GGMM all the vehicle/weapon mods are there.

 

I was thinking maybe CLEO scripts would possibly do this but yet again, it hasn't affected anything when I play in SA-MP.

 

Keep in mind: I am running this game on Windows 7 64-bit

 

I tried to keep this thread respectable so I am hoping I'll get some good feedback from the community. I REALLY want to get this issue fixed, I'd really appreciate it for your help, THANKS. (:

Link to comment
Share on other sites

As you may have noted by the Large White Lettering at the top of the page this part of the Forum is Not for Modded Games. Here you will find help getting the Normal Original Game (Unmodded) working.

You do need to tell us if you installed the Game from an Original DVD or where you downloaded the game.

If you installed from the Originial DVD and you are using a No-CD Crack we can't help you, as the game is programmed to play with the DVD in the Drive.

If your OS is Vista/Win7 it is suggested that you play in W98/XP mode with Admin Priv.

 

Link to comment
Share on other sites

Green_Monster
As you may have noted by the Large White Lettering at the top of the page this part of the Forum is Not for Modded Games. Here you will find help getting the Normal Original Game (Unmodded) working.

You do need to tell us if you installed the Game from an Original DVD or where you downloaded the game.

If you installed from the Originial DVD and you are using a No-CD Crack we can't help you, as the game is programmed to play with the DVD in the Drive.

If your OS is Vista/Win7 it is suggested that you play in W98/XP mode with Admin Priv.

OH sorry, I'm a idiot, I didn't even notice..

 

It's the original DVD with the No-CD crack 'cause the CLEO mods were conflicting with the gta_sa.exe

Oh okay, thanks for clearing that up for me sorry for the inconvenience.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.