Jump to content

IV: San Andreas Screenshots & Videos


EncryptedReality

Recommended Posts

( @Exxon you got like 5 reserved now thats rly retarded )

I know, I already deleted 3 so now I have a normal 2 wink.gif

You mean the first page, right?

Link to comment
Share on other sites

I mean I removed 'Reserved' from the post.

I didn't mean to reserve it, I just asked a few things and if you ask things you get a comment there wink.gif

This post is also not meant to reserve.

 

EDIT

Damn guys, you HAVE to do something about the major disappearings at 'weak' pc's.

 

user posted image

 

angry.gif

 

Do you really say that I got a weak pc??

This isn't good for the mod, it really isn't.

More than half of the people playing IV play on so called 'weak' pc's, they will all get those massive disappearings and possibly say 'Ah f*ck it!' and then what?

I know you guys can't really do much about it, but you can atleast f*ck around with the files to see what happens.

Edited by Exxon
Link to comment
Share on other sites

@Excon lol I think theres something wrong with your PC. Im using laptop and it took like 3 hours of straight playing with enb for the Disappearings to occur.

anyways some shots(I think lens flare isnt good for SA, Light shafts looks good tell me what you think?)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

 

Link to comment
Share on other sites

And that's why I don't like IV textures for San Andreas, see how many glitches there are in ManDog's pics? Look at the ladders and stuff on the buildings, most of them don't even match up and look distracting than better.

I released full fixed....at 8.8.2011...without bugs and glitches..on textures...

user posted image
Link to comment
Share on other sites

@Excon lol I think theres something wrong with your PC. Im using laptop and it took like 3 hours of straight playing with enb for the Disappearings to occur.

I'm not the only one, this bug was already stated in the bugs.txt before I wanted to write it down.

Link to comment
Share on other sites

@Excon lol I think theres something wrong with your PC. Im using laptop and it took like 3 hours of straight playing with enb for the Disappearings to occur.

I'm not the only one, this bug was already stated in the bugs.txt before I wanted to write it down.

I have this problem, too. So I get disappearings after a while. The odd thing is I can play GTA IV without any problems as long as I want. So I think it's a problem with the mod. But Blaster already answered to this bug he can't fix it because he hasn't it. So let's hope that one of the other developers will get this bug to fix it.

Link to comment
Share on other sites

Restarting the game every ten minutes just isn't acceptable, many many people will have it.

By then, CP doesn't has to worry about bad screens turn.gif

Link to comment
Share on other sites

I think I'm gonna reserve this. Gonna do a playthrough once released where I show off all the popular spots known from San Andreas.

Link to comment
Share on other sites

 

Restarting the game every ten minutes just isn't acceptable, many many people will have it.

By then, CP doesn't has to worry about bad screens turn.gif

It has to do with the whole memory thing.

 

Kill yourself ingame and see what happens but do it when you get a lot of disappearings

Link to comment
Share on other sites

Narcis_speed6
Alt-Tab then getting back into game will fix the disappearing city.
Link to comment
Share on other sites

 

Restarting the game every ten minutes just isn't acceptable, many many people will have it.

By then, CP doesn't has to worry about bad screens turn.gif

It has to do with the whole memory thing.

 

Kill yourself ingame and see what happens but do it when you get a lot of disappearings

It sometimes crashes and sometimes spawns at the exact same location in the exact same situation sad.gif

And why memory thing? Most have 4 GB just as me, and I do have it? cryani.gif

 

 

Alt-Tab then getting back into game will fix the disappearing city.

 

That crashes the game 9 of the 10 times suicidal.gif

Edited by Exxon
Link to comment
Share on other sites

My excuses to everyone on the team, but you can't keep saying 'I don't have it so I can't fix it'.

But you said 'NOW' so I gues sometime you guys will try to fix it (again), I gues I'll wait for that moment.

Till then, I'll just restart my game every ten minutes, so it'll be turn.gif

 

By the way, Blaster, could you tell my what hardware you have?

I just want to know wink.gif sorry if I annoy you moto_whistle.gif

 

EDIT

I found some barriers where you can go through or can't see from one side

 

user posted image

 

user posted imageuser posted image

 

Ohyeah, where can I find those screens for in my signature like quechus13 has?

I want one too smile.gif

Edited by Exxon
Link to comment
Share on other sites

thebestgameever

 

Just me messing around:

 

 

 

 

user posted image

 

 

That looks amazing. Are you using any ENB settings, if so which one?

Link to comment
Share on other sites

I think it's no enb, with IV Timecycle smile.gif

Link to comment
Share on other sites

user posted image user posted image user posted image user posted image

Just some impressions, nothing spectacular.

 

 

A bit laggy because of Fraps running, w/o Fraps I got pretty good playable framerates (~30fps).

Link to comment
Share on other sites

Just me messing around:

 

 

 

 

user posted image

 

 

That looks amazing. Are you using any ENB settings, if so which one?

No ENB, it makes it run slow. I like my high FPS biggrin.gif

 

I have no idea what timecyc it is, is that the stock IV one?

Link to comment
Share on other sites

After I defragged the IV:SA root folder I got about 5 minutes extra before the disappearings came.

When it came, I teleported with Trainer and kept on driving for another 5-10 minutes, here and there seeing some LQ map.

 

Maybe it could be my damaged harddrive, I don't know.

But yeah, I'm gonna rally a bit in the desert now smile.gif

Link to comment
Share on other sites

EncryptedReality

Game for me at least runs perfect, same as for Blaster. Disappearing can only happen once in a week or so, i noticed though that it likes to happen mostly when using EPM or flying anywhere in the map.

Link to comment
Share on other sites

It usually runs oke for the first 10 minutes, but then it just disappears.

Sometimes it comes back for a while, but it always ends up with a crash confused.gif

 

I'll see when there's a real fix for it turn.gif

Link to comment
Share on other sites

Sounds like a memory leak. If the cause was draw distance itself it would start failing immediately, since at any one point it will have loaded all the surrounding areas.

Link to comment
Share on other sites

In Minecraft you can press F and that toggles fog, if you do that it'll reload the whole map.

I gues that isn't possible in IV eh? tounge2.gif

Link to comment
Share on other sites

Finally i fixed me an GTA IV original and patch'd with 1.4.. Now it works like a charm!

Thx to let me into beta biggrin.gif i will check it out further and see what i can do confused.gif

 

Some screens.. colgate.gif ( without ENB )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Edited by stilldre
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.