Jump to content

Trouble posting pictures


iV CL4RKY x

Recommended Posts

That's because you're typing the image code twice.

 

[img]< Image URL HERE >[./img]

 

 

Don't use the dot. Also, next time ask here.

Oh, and also you're copying the wrong link. Try uploading it to ImageShack. You need account, though.

Hope this helps! smile.gif

 

 

Edited by miromiro

Dead (Retired)

Link to comment
Share on other sites

iV CL4RKY x

Thanks for the fast reply, when I use imageshack, and I enter the URL, it just appears in the post as the URL

 

Posted Image[/img]

Edited by Darlomidge
Link to comment
Share on other sites

Well, if you have account at ImageShack, simply copy-paste the Direct Link and place it between the IMG tags as I showed you.

Dead (Retired)

Link to comment
Share on other sites

iV CL4RKY x

I know your trying to help me pal, but im still not getting it im afraid, even when I put it into Imageshack and get the code from that, it still doesnt work. As you can see above

Edited by Darlomidge
Link to comment
Share on other sites

Are you sure you're copy-pasting the Direct Link?

Also, don't forget to do it this way:

 

[img=< ImageShack Direct Link Here >]

 

 

Show me the link, maybe I can figure out the problem.

Dead (Retired)

Link to comment
Share on other sites

iV CL4RKY x

Posted Image[/img]

 

I copy this code from where it says Forum Url, do you mean copy it from the address bar?

Link to comment
Share on other sites

 

user posted image

Fixed for you.

 

[img=http://img714.imageshack.us/img714/6378/gtaivmap2.png]

 

Dead (Retired)

Link to comment
Share on other sites

iV CL4RKY x

Got it now matey thanks a lot! Copy it from the address bar! Cant thank you enough!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.