Jump to content

GTA IV Launching Problem!


kacperg300

Recommended Posts

kacperg300

Hi all !

 

I have got weird problem, when i want to launch GTA IV icon or from social club nothing is loading and nothing happens ! I reinstalled all programs needed to launch GTA IV and twice GTA IV all updates from this game and notching . STILL CANT BE LAUNCHED help me please !

 

@Edit !

 

When im launching game it nothing happens TOO WHEN I DONT HAVE INSERTED DISC (1) !!

 

 

@Edit 2 !

 

(Screenshot) : user posted image

 

@Edit 3 !

 

Memory : 2gb DDR2

Procesor : Intel Core 2 Duo E6300 1,86 GHZ

Motherboard - Model : P5GZ-MX

Graphic Card : GeForce GT 512MB GDDR3

 

 

Thanks.

Edited by kacperg300
Link to comment
Share on other sites

Spider-Vice

Is your game original/bought?

image.png

GTANet | Red Dead Network | 🌲

black lives matter | stop Asian hate | trans lives = human lives

the beginning is moments ago, the end is moments away 

Link to comment
Share on other sites

ionGeneral

Please answer Spider-Vice's question, and also do you have any errors appearing, if so what do they say? Perhaps a screenshot of what it comes up with would help also?

Link to comment
Share on other sites

kacperg300
Please answer Spider-Vice's question, and also do you have any errors appearing, if so what do they say? Perhaps a screenshot of what it comes up with would help also?

Nothing appear...

Link to comment
Share on other sites

You should try at least this patches: 1.0.3.0, 1.0.4.0 or 1.0.0.4. Or if you play with episodes then the latest patches.

Link to comment
Share on other sites

.Olbricht.

Are you using Windows Vista or Windows 7? Maybe you're not running it with admin' privileges?

Link to comment
Share on other sites

kacperg300
Are you using Windows Vista or Windows 7? Maybe you're not running it with admin' privileges?

Windows XP

Link to comment
Share on other sites

kacperg300

 

You should try at least this patches: 1.0.3.0, 1.0.4.0 or 1.0.0.4. Or if you play with episodes then the latest patches.

I tried 1.4 and 1.7 i will try now others smile.gif

 

@Edit

 

Patches didn't makes change..

Edited by kacperg300
Link to comment
Share on other sites

Post your system details and a screenshot of the RGSC application.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.