Jump to content

Water bug on ATI cards.


Jigglyass

Recommended Posts

Jigglyass

Can someone link me to that thread about the water bug where water has no ripples on ATI cards, along with a fix.

Cant seem to find it.

Link to comment
Share on other sites

Spider-Vice

It was actually "supposedly" fixed by a patch by R* I think. Though I think it didn't work anyway. Are you sure there's really a fix?

image.png

GTANet | Red Dead Network | 🌲

black lives matter | stop Asian hate | trans lives = human lives

the beginning is moments ago, the end is moments away 

Link to comment
Share on other sites

monster875.

and i didn't got any bugs on Mobility Radeon HD 5470 or Radeon HD 3650

Link to comment
Share on other sites

Jigglyass

 

and i didn't got any bugs on Mobility Radeon HD 5470 or Radeon HD 3650

Because you don't know what the issue looks like, and you have to be on patch 7.

 

 

Is this what you mean?

I had  the same glitch, mkey82 gave me a fix here.

 

Yep.

Edited by JigglyAss
Link to comment
Share on other sites

Jigglyass
That water looks nicer. Why complain?

But that's like just like your opinion, man.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.