Jump to content

RESC10 Error


M4t0

Recommended Posts

Hi, when I'm playing on my PC my GTA IV I get huuuge lags while turning in the first mission, to add - sometimes i get crash "RESC10"

 

Idk what is the main problem, well... all i can do now is show you my pc info:

CPU: Intel Core i5 760

CPU Cooler: NEW! Corsair H70 Water Cooler

Operating System: Microsoft® Windows 7 Home

Premium 64-bit

Motherboard: Asus P7P55D-E Pro

Memory: 8.0GB Corsair DDR3 1600mhz DHX CL9 (4x2GB)

Hard Drives: 2TB S-ATAII 3.0Gb/s

Second hard drive: 2TB S-ATAII 3.0Gb/s

Optical Drive: 22x DVD±RW DL S-ATA

Graphic card: NVIDIA GeForce GTX 480 1,536MB

Sound card: Asus Xonar D1 7.1

Case: Antec Twelve Hundred

PSU: 700W OCZ

Warranty: 3 Year Bronze Warranty

 

Thanks smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Which game version are you using?

 

RES errors are fairly random and I'm sure what causes them exactly. Is it lag or stutter? Try disabling/stopping the windows event log service.

Link to comment
Share on other sites

No, that's the game exe. Launcher is "LaunchGTAIV". Your game version is 1.0.0.0, i.e. you have no patches installed.

 

Try installing patch 1.0.4.0.

Link to comment
Share on other sites

Dont worry about that smile.gif Everything works, thank you very much smile.gif If there would be reputation poinds, i would like to send one wink.gif

Edited by M4t0
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.