Jump to content

Naam van foutmodule:StackHash_0a9e


NoTimeToDrive

Recommended Posts

NoTimeToDrive

Hoi!

 

Iemand misschien bekent met dit probleem?

Someone maybe confesses with this problem?

 

 

Gebeurtenisnaam van probleem: BEX

Naam van de toepassing: GTAIV.exe

Versie van toepassing: 1.0.7.0

Tijdstempel van toepassing: 4bd9efbe

Naam van foutmodule: StackHash_0a9e

Versie van foutmodule: 0.0.0.0

Tijdstempel van foutmodule: 00000000

Uitzonderingsmarge: 00b0a7d8

Uitzonderingscode: c0000005

Uitzonderingsgegevens: 00000008

Versie van besturingssysteem: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Landinstelling-id: 1043

Aanvullende informatie 1: 0a9e

Aanvullende informatie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Aanvullende informatie 3: 0a9e

Aanvullende informatie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

 

en:

 

 

Gebeurtenisnaam van probleem: BEX

Naam van de toepassing: EFLC.exe

Versie van toepassing: 1.1.2.0

Tijdstempel van toepassing: 4bda136c

Naam van foutmodule: StackHash_0a9e

Versie van foutmodule: 0.0.0.0

Tijdstempel van foutmodule: 00000000

Uitzonderingsmarge: 00b054fe

Uitzonderingscode: c0000005

Uitzonderingsgegevens: 00000008

Versie van besturingssysteem: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Landinstelling-id: 1043

Aanvullende informatie 1: 0a9e

Aanvullende informatie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Aanvullende informatie 3: 0a9e

Aanvullende informatie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

 

Het vreemde is dat dit zich voordoet bij beide games van GTA.

GTAIV en GTAIV Episodes From Liberty City

 

Heb 2 pc's naast elkaar staan,en de één is niks aan de hand.

Maar de ander komt ineens hiermee.Hij lijkt te starten,dat kun je zien aan de cd die gaat draaien bij de muis.

Maar dan stop het en komt het venster: programma sluiten want werkt niet meer.

Of oplossing zoeken,maar dat leverde niets op!!!

Wat kan dit toch zijn????

OS is Windows 7 64bit.

 

 

 

The strange thing is that this occurs in both games of GTA.

GTAIV and GTAIV Episodes From Liberty City

 

Have 2 PCs next to each other, and one is nothing to worry about.

But the other is suddenly writes. He seems to start, that you can see on the cd that is going to run to the mouse.

But then stop it and close the window: program because stop working.

Or solution, but that yielded nothing!!!

What can this yet????

 

OS is Windows 7 64 bit.

 

 

 

Groet Ed

Edited by NoTimeToDrive
Link to comment
Share on other sites

The translator that you have used is not very good. I'm assuming that the game crashes at startup and that's your problem.

 

From the version in that error, I see that you have the latest patch installed. Have you installed the GFWL update too?

Do you have any mods installed?

Link to comment
Share on other sites

NoTimeToDrive
The translator that you have used is not very good. I'm assuming that the game crashes at startup and that's your problem.

 

From the version in that error, I see that you have the latest patch installed. Have you installed the GFWL update too?

Do you have any mods installed?

Yeah sorry for my bad english i know.

 

No mods installed.and both version are uptodate.

 

Naam van de toepassing: EFLC.exe

Versie van toepassing: 1.1.2.0

 

I'm assuming that the game crashes at startup:yes

Link to comment
Share on other sites

Post PC specs.

 

On the game disk there is vc++ libraries installer, in the redistributables folder and it's usually needed to run Securom normally.

Link to comment
Share on other sites

NoTimeToDrive
Post PC specs.

 

On the game disk there is vc++ libraries installer, in the redistributables folder and it's usually needed to run Securom normally.

CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 3500 MHz (21 x 167)

Moederbordnaam MSI Eclipse SLI (MS-7520) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)

Moederbord Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem

Systeemgeheugen 6134 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)

Video kaart AMD Radeon HD 6800 Series (1024 MB)

Besturingssysteem Microsoft Windows 7 Ultimate

 

vc++ libraries installer:Just try this,but no results!!grrrrrrr

Link to comment
Share on other sites

NoTimeToDrive
Do you have something like daemon tools installed on that PC?

Virtual CloneDrive

 

Always installed on pc..never trouble before..play long time GTAIV without any error!

Link to comment
Share on other sites

You probably have some odd software installed that may be causing this. If you have IE9 beta, remove it. Uninstall all programs you don't need, run ccleaner and see if that helps.

Link to comment
Share on other sites

First off, can you please use proper english, so we can make out what you are trying to say better?-I mean English is taught in school from First grade all the way up to twelfth(12th) grade, so you should know it pretty well by now, unless you dropped out of school-lol tounge2.gif Just a friendly heads up.

Link to comment
Share on other sites

NoTimeToDrive

 

First off, can you please use proper english, so we can make out what you are trying to say better?-I mean English is taught in school from First grade all the way up to twelfth(12th) grade, so you should know it pretty well by now, unless you dropped out of school-lol  tounge2.gif  Just a friendly heads up.

yo!!!again excuses for bad english.I know i write it all correctly.I did first write it in Dutch (yep i'am dutchy^^)then I realized that it most be English.

So i did a quick google translate.and put both in first post.Okay not my best move.hahha

 

.... or maybe he's Dutch and didn't even learn English? Or he's 10? Lol but i'am to old.in my time, there was almost no English at school.

 

To be honest.i play GTAIV ore GTAIV Episodes From Liberty City by my self.

I made it only work for my son and his friends.I'am the men who build and pay the system's^^

 

But enough laughed!!!!.....THE GAME WORKS Yes!!!!!!

 

Okay what happens here.i did not any software installed on the Pc.

IE8 running here no IE9Beta.

For virus scan i use Avast! Free Antivirus 5.0.677.Last wekend there was a update for it, Avast 5.0.864!!!!!

 

And Avast 5.0.864 make the game crash at start!!!!this was the big problem.I try once to set avast off...but wasn't enough.

Today I remove Avast 5.0.864 and the game works..Finally!!!Boy what am I happy.

 

So for the people with the same trouble and running Avast!!!install the previous version and try again!!!!

 

Bye guys and thanks for help..Aju!!

 

PS:I hope this is readable.

Edited by NoTimeToDrive
Link to comment
Share on other sites

 

PS:I hope this is readable.

 

Yes, your second post was much more readable than your last post was. I wasn't trying to sound rude or harsh with my last statement, that's the main reason I added the lol(laugh out loud) part.

 

But, i'm glad to see you got the problem fixed. Enjoy the game. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

NoTimeToDrive
PS:I hope this is readable.

 

Yes, your second post was much more readable than your last post was. I wasn't trying to sound rude or harsh with my last statement, that's the main reason I added the lol(laugh out loud) part.

 

But, i'm glad to see you got the problem fixed. Enjoy the game. smile.gif

No Problem^^ Thx

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.