Jump to content

Replacing car(s) problem


rustler

Recommended Posts

Hi all,

 

I have downloaded 2 cars and replaced the tahoma and the majestic with these 2 new cars (alfa & acura). Both the cars that I have replaced are in the area where the game starts (GTA SA).

 

Now my problem is - if I start a new game then only one of the cars are in the game. Now sign or trace of the other car. When I restart the game, then the other car is in the game and the other one that were there previously is gone.

 

Any ideas please?

Link to comment
Share on other sites

U can always use a car spawner to check and make sure that both models are completely, and functionally installed inside of the game. Once you do this if you want a vehicle to spawn in a certain area modify you, cargrps.dat in your gta directory.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hi all,

 

I have downloaded 2 cars and replaced the tahoma and the majestic with these 2 new cars (alfa & acura). Both the cars that I have replaced are in the area where the game starts (GTA SA).

 

Now my problem is - if I start a new game then only one of the cars are in the game. Now sign or trace of the other car. When I restart the game, then the other car is in the game and the other one that were there previously is gone.

 

Any ideas please?

The 2 cars you replaced doesn't spawn in traffic at same time. But that doesn't mean that they can't be visible at same time wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.