Quantcast
Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
    1. Welcome to GTAForums!

    1. Red Dead Redemption 2

      1. PC
      2. Gameplay
      3. Missions
      4. Help & Support
    2. Red Dead Online

      1. Gameplay
      2. Find Lobbies & Outlaws
      3. Help & Support
    1. Crews & Posses

      1. Recruitment
    2. Events

    1. GTA Online

      1. Diamond Casino & Resort
      2. DLC
      3. Find Lobbies & Players
      4. Guides & Strategies
      5. Vehicles
      6. Content Creator
      7. Help & Support
    2. Grand Theft Auto Series

    3. GTA 6

    4. GTA V

      1. PC
      2. Guides & Strategies
      3. Help & Support
    5. GTA IV

      1. Episodes from Liberty City
      2. Multiplayer
      3. Guides & Strategies
      4. Help & Support
      5. GTA Mods
    6. GTA Chinatown Wars

    7. GTA Vice City Stories

    8. GTA Liberty City Stories

    9. GTA San Andreas

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    10. GTA Vice City

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    11. GTA III

      1. Guides & Strategies
      2. Help & Support
      3. GTA Mods
    12. Top Down Games

      1. GTA Advance
      2. GTA 2
      3. GTA
    13. Wiki

      1. Merchandising
    1. GTA Modding

      1. GTA V
      2. GTA IV
      3. GTA III, VC & SA
      4. Tutorials
    2. Mod Showroom

      1. Scripts & Plugins
      2. Maps
      3. Total Conversions
      4. Vehicles
      5. Textures
      6. Characters
      7. Tools
      8. Other
      9. Workshop
    3. Featured Mods

      1. DYOM
      2. OpenIV
      3. GTA: Underground
      4. GTA: Liberty City
      5. GTA: State of Liberty
    1. Red Dead Redemption

    2. Rockstar Games

    1. Off-Topic

      1. General Chat
      2. Gaming
      3. Technology
      4. Programming
      5. Movies & TV
      6. Music
      7. Sports
      8. Vehicles
    2. Expression

      1. Graphics / Visual Arts
      2. GFX Requests & Tutorials
      3. Writers' Discussion
      4. Debates & Discussion
    1. News

    2. Forum Support

    3. Site Suggestions

Please be aware that this is not a tutorial request forum! Use the appropriate topic for the effect.
2pacproducer2

[TuT] Adding cars to GTA SA

Recommended Posts

ToyGT_one

Can anyone give me the san andreas limit adjuster?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dxivilea

I don't know about this, but would you say car names matter? I've seen alot of people name their cars with original game names and adding numbers or changing them like - come2t, come3t, or comeet, coomet.

 

I name all my cars starting with Z so they are easier to manage. Could this possibly cause a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Silent

Unlikely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lau5913

Hello,

 

I Added my car in GTA SA. My game work fine but i have a problem.

 

Paintjobs always work just fine for replaced cars, but it would seem that the game bug (It doesn't recognize the extra txd files of added cars).

 

Of the blow, every car have a paintjob option in Transfender, even the cars who don't have "paintjobs".txd files inside gta3.img. The paintjobs are messed up (black paintjob), and including all the default ID's and files i didn't even touch.

 

Is there a solution to solve this problem ?

 

Thank you in advance for your answers.

 

sorry for my bad english.

 

hello

 

Having tried to solve my problem alone (I am restarted a new GTA SA without mods, I tried several possibilities), but I always have my problem of black or white paintjobs for all the cars (4 paintjobs in the transfenders), also including those who have no additional paintjobs.

 

I nevertheless followed carefully this tutoriel.

 

Somebody in had the same problem as me?

 

I need your help please

 

Thank you in advance for your answers.

 

sorry for my bad english.

Edited by Lau5913

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

Share this post


Link to post
Share on other sites
dxivilea

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

doesn't work for me :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
GODOFGAME

Thank You FastMan92

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

 

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

doesn't work for me :(

 

Very bad reply.

You can't explain why it doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dxivilea

 

 

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

doesn't work for me :(

 

Very bad reply.

You can't explain why it doesn't work.

 

is there a certain way to check if the .asi is being loaded? There is no difference before and after installing it

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

 

 

 

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

doesn't work for me :(

 

Very bad reply.

You can't explain why it doesn't work.

 

is there a certain way to check if the .asi is being loaded? There is no difference before and after installing it

 

PM sent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lau5913

Thank you for your answer fastman92

That do not solve my problem but your plugin can nevertheless put useful.

I think that the problem comes from SALimitsadjuster but I am not on.

In any case thank you for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

Thank you for your answer fastman92

 

That do not solve my problem but your plugin can nevertheless put useful.

 

I think that the problem comes from SALimitsadjuster but I am not on.

 

In any case thank you for your help.

Well, due to shortage of time I haven't tested my plugin on added vehicles, but I changed the function responsible for recognition of the vehicle's additional textures.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJCraig34

I'm having trouble adding in this dodge charger I'm trying to put in

 

I added the models in there and mange to do everything that was told to me

 

I mange to fix the sound ploblem but however everytime I mange to go to the GTA Mod manger towards the car it just gives me an error message and a grey screen

 

where can I find the entry code?

 

I mange to add the car but however everytime I drive it for awhile my game crashes and it suffers from the same ploblem above

Share this post


Link to post
Share on other sites
Z i X

Duplicate entries helped a lot. Everything works fine now. Before I added 50 new vehicles but there was 2 bugs I saw in the gameplay. CJ aims in the air no matter what I do he couldn't aim normally and people and cars walk and drive everywhere around. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
silentkiller44

Umm....A guy before said that if we add the handling lines to the very bottom of the handling file, it won't crash.

 

Anyone who has done this? Or has any other method of adding handling lines?

Edited by silentkiller44

Share this post


Link to post
Share on other sites
Silent

Umm....A guy before said that if we add the handling lines to the very bottom of the handling file, it won't crash.

 

Anyone who has done this? Or has any other method of adding handling lines?

It's still wrong and you should never do this. And I mean, NEVER.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gtafan113

I knew how to create a plugin to make it possible for added vehicles to have paintjobs already some 2 years ago.

 

However I never had a time to do this until now.

 

Download Paintjob for added vehicles

 

The download link on GTAGarage for this mod is broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lennie.

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

Don't add new handlings.

Problem may also be caused by too many vehicle gears specified in handling line.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lennie.

 

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

Don't add new handlings.

Problem may also be caused by too many vehicle gears specified in handling line.

 

So I must not add new handling in the HandlingAdder.. or in the handling.cfg? and what do you mean with 'vehicle gears' in handling line?

 

(btw. thanks for your amazing carspawner mod :) )

 

EDIT: i fixed it. first i didn't understand 'don't add new handlings' but then i saw that the vehicle.ide has vehiclehandlinid.

Edited by Lennie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ramanjatt

I CAN ONLY ADD 3 CARS IN GAME :cry:

CAN ANYONE TELL ME HOW TO ADD MORE THAN 3 VEHICLES IN GAME!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jinx.

I CAN ONLY ADD 3 CARS IN GAME :cry:

CAN ANYONE TELL ME HOW TO ADD MORE THAN 3 VEHICLES IN GAME!

Try other IDs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kafonix

Hi, I did it exactly like you said, but there are no cars spawning in traffic and the car spawner mod doensn't even list it. What have I done wrong?

Edited by Wavesittich

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

Hi, I did it exactly like you said, but there are no cars spawning in traffic and the car spawner mod doensn't even list it. What have I done wrong?

Which car spawner?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJCraig34

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

I'm also having the same ploblem as this

the car spawns fine but yeah it looks like the picture

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

 

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

I'm also having the same ploblem as this

the car spawns fine but yeah it looks like the picture

 

Do not add new lines to handling.cfg

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJCraig34

 

 

I got a problem. when I add 1 car, it works perfectly fine. i added the stinger from vice city. Looks good in game and works all great but when I try to install another car ( i installed deluxo from vice city) it goes wrong.. The first car (stinger) looks crappy like in the screenshot:Naamloos.jpg

The deluxo is working fine now but the stinger does not...

Any ideas how to fix this?

I'm also having the same ploblem as this

the car spawns fine but yeah it looks like the picture

 

Do not add new lines to handling.cfg

 

I'm using modloader so far I haven't edited my handing.cfg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ramanjatt

Hey! Is their a way or tool to add handling lines for added vehicle.

Edited by ramanjatt

Share this post


Link to post
Share on other sites
fastman92

Hey! Is their a way or tool to add handling lines for added vehicle.

There isn't any good way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.