Jump to content

User Tracks error


Default_Man

Recommended Posts

Default_Man

I have been playing the game for over a month without any problems with my user tracks and now recently i need to use the scan button every time i boot my game for my tracks to come on.

Any Help for this?

Link to comment
Share on other sites

Try deleting the set file from the User Files folder. Run the game, Sacn the User Tracks, exit the game, then run the game again and see whether the problem has disappeared.

Link to comment
Share on other sites

Default_Man

Tried both of them and none of them seem to work, although i will delete the .set file again.

Link to comment
Share on other sites

Do you have any mods installed or any trainers that you might have used? Tried reinstalling the game?

Link to comment
Share on other sites

Default_Man
Do you have any mods installed or any trainers that you might have used? Tried reinstalling the game?

This problem started happening after i just recently installed the game since this install the user trax have not been working correctly.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.