Jump to content

HELP! Character keeps auto running


drunkendori

Recommended Posts

drunkendori

I just installed GTA SA again to play it in multilayer mode and ran the game to test and see if everything is ok.

 

The game loaded well but when its time to take control of my character to get on the bike the character runs around automatically. I went to reconfigure my keys manually in the options but still can't seem to get it right.

 

Any help is greatly appreciated.

Edited by drunkendori
Link to comment
Share on other sites

Flesh-n-Bone
This place is only for SA. GTA IV forums are here.

It's SA he meant. San Andreas is meant to be VI because - GTA 1, GTA 2, GTA III, GTA IV, GTA Vice City (V), SA (VI) but it's just something else.

I don't think IV is available on PC and the game doesn't start with you getting on the bike. So he's talking about SA.

 

And don't ask me about it, I don't have no idea. Try start a new game again to see if it's still like that.

Link to comment
Share on other sites

drunkendori

I did try to start a new game and its all the same. I'll try reinstalling and see how it goes. And yea I meant SA sorry for any misunderstanding.

Link to comment
Share on other sites

drunkendori

Tried reinstalling, still the same deal. it seems like the "A" button that is supposed to make the toon turn left is perpetually pressed.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.