Jump to content

San Andreas on PC stopped loading


janak1986

Recommended Posts

janak1986

okay so i've had gta san andreas on the pc for like...well since it came out. and my laptops pretty regular spec, and the games been running fine on it all this time. then a few days ago...it stopped running.

 

as in, when i click on the icon, the cd drive spins...and it seems like its about to start...bt then nothing happens. no intro screen, its as if i didn't click on the link to begin with.

 

anyone else experienced this problem? or atleast maybe able to offer some assistance?? all helps appreciated...

 

thanks! smile.gif

 

EDIT: Okay never mind....i saw another post advising to delete the gta_sa.set file from the user files folder, and then trying to run it....SOLVED THE PROBLEM!!

 

Thanks anyway..

Edited by janak1986
Link to comment
Share on other sites

zonkedraider

wohoo! this saved me a lot of time, i had the same problem. i was upgrading/downgrading my nvidia drivers a lot because i was testing their beta drivers, hoping i could get better quality for this mod: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=314556&st=0

 

i tried reinstalling the drivers to no avail, even tried reinstalling directx thinking it could be the culprit. but this m0f0, this solved my prob.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.