Jump to content

can anybody help me


k1224

Recommended Posts

on the official website, some of the new content won't show and says undefined. please help me. dontgetit.gif

Link to comment
Share on other sites

CookPassBabtridge

If you clear your cache I think that can help sometimes

 

Or just do a refresh; the title page doesnt load for me first time usually

Edited by CookPassBabtridge
Link to comment
Share on other sites

It might help if you said which content, because it might be the same for all of us.

like the patrick mcreary,burger shot, and the other new updates.

Link to comment
Share on other sites

It all works fine for me, (Using Firefox).

I would say as someone else said, clear your cache.

Link to comment
Share on other sites

When I used Firefox, it didn't work.

 

 

Try using IE.

You can access with About:Cache as the URL, then see how many bytes you have. Normally it overwrites. With IE you have two options to clear the Temp folders, and I don't know how to do the same for Firefox and Opera

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • 1 User Currently Viewing
    0 members, 0 Anonymous, 1 Guest

×
×
  • Create New...

Important Information

By using GTAForums.com, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.