Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[HELP] [SA] Wierd Issue With Ultrathing. More information in post.

Best Answer gts., 4 weeks ago

Since skygfx seems to be the biggest mod touching graphical stuff and such there, maybe is a conflict with ultrathing and/or viceversa. What about try a clean installation and test mod by mod?

Go to the full post


2 replies to this topic
LaBombaRomba
  • LaBombaRomba

    Straya. "Fear denies faith", ⌐■_■

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 31 Oct 2014
  • Australia

#1

Posted 4 weeks ago Edited by LaBombaRomba, 4 weeks ago.

Background info/specs:

 

  • Gtx 750 (non-Ti) 2gb EVGA SC
  • i3 2120 (stock clocks)
  • 12gb ram
  • Game is on an external 500gb HDD
  • Playing on a 1440x900 display at 75hz
  • Windows 10 64 bit (Fall creators update)

 

The only reason i'm using Ultrathing is for the reflections.

Other mods i'm using:
 

  • Modloader (various texture, anim, model replacers/fixes)
  • Skygfx
  • Ped Specular (the one from the mobile to pc research project)
  • GTA V hud
  • shadow extender
  • normal maps mod (dk22pacs one)
  • Silents patch and asi loader
  • Open limits adjuster
  • Bulletholes
  • Multisampling fix
  • 2dfx
  • Cleo
  • Ragdolls mod (madlegs one)

 

When I try to uninstall it, I get a black screen, with the hud still being visible. Another issue i've noticed is that it seems to 'overwrite' certain features/things from other mods. For example, with Ultrathing installed, the next gen hud option for V hud doesn't work, but uninstalled it does.

 

Another random issue i have is that my render distances are really short. Slider makes no difference. Lot's of pop-in.

 

Fps is ok for the most part. Some parts of San Andreas give me pretty bad stutter though.

 

EDIT: Formatting.


gts.
  • gts.

    Gangsta

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 20 Jun 2015
  • United-States

#2

Posted 4 weeks ago   Best Answer

Since skygfx seems to be the biggest mod touching graphical stuff and such there, maybe is a conflict with ultrathing and/or viceversa. What about try a clean installation and test mod by mod?


LaBombaRomba
  • LaBombaRomba

    Straya. "Fear denies faith", ⌐■_■

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 31 Oct 2014
  • Australia

#3

Posted 4 weeks ago Edited by LaBombaRomba, 4 weeks ago.

Since skygfx seems to be the biggest mod touching graphical stuff and such there, maybe is a conflict with ultrathing and/or viceversa. What about try a clean installation and test mod by mod?

 

Yep. Just as you were commenting i did that. Not on a clean install, but i removed all my asi files and added them back one by one.

 

Skygfx seemed to be the cause, so I reverted to a stock .ini from the download and it's fine now. Super strange (to me at least) that Ultrathing 'masked' up the problem. Wierd.

 

Anyways, thanks! 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users