Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Noob question regarding markers/checkpoints in DYOM.

9 replies to this topic
HateMachine91
  • HateMachine91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2018
  • United-Kingdom

#1

Posted 02 March 2018 - 12:33 AM

Hi there.

 

I am making my first level.

 

I want to keep it simple where CJ gets in a car drives to a checkpoint. Pick up an NPC. Take to meet another NPC and then drive them back to where the first checkpoint is.

 

Only problem when I test the level and drive through the first checkpoint the level stops *as if it is finished* rather allowing to drive to the next checkpoint.

 

Can anybody help me please.

 

Thanks.


Yasir_RFL
  • Yasir_RFL

    One day, fate will change.

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 12 Sep 2016
  • India

#2

Posted 02 March 2018 - 03:15 AM

Can you send the mission link? I can then check it. Just upload the mission on Zippyshare.

Cptmyname
  • Cptmyname

    Nothing.

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 12 Dec 2017
  • India

#3

Posted 02 March 2018 - 09:11 AM Edited by Cptmyname, 02 March 2018 - 09:11 AM.

Does it show 'Mission Passed' or it simply hangs?


HateMachine91
  • HateMachine91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2018
  • United-Kingdom

#4

Posted 02 March 2018 - 12:58 PM

Can you send the mission link? I can then check it. Just upload the mission on Zippyshare.

 

How do I do that? Bear in mind it was made using DYOM in the GTA United Mod. Also some custom skins will be missing.

 

Cptmyname it says mission passed it dosen't hang or crash to desktop.


Chaos17
  • Chaos17

    Direct From Hell

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 03 Oct 2017
  • Unknown

#5

Posted 06 March 2018 - 03:31 PM

You may have kept the first checkpoint as the last objective. Try rearranging the objectives in order 1 after another using "Select Objective & Put After Selected"

HateMachine91
  • HateMachine91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2018
  • United-Kingdom

#6

Posted 06 March 2018 - 09:34 PM

Hi Chaos17 the first marker is labeled as Info Objective three.

 

o is the Player.

 

1 Is the first cutscene which won't start for some reason.

 

2. Is the taxi, vehicle.

 

3. Is the first marker.

 

4. Is the second cutscene.

 

5. Is the Second maker.

 

6 Is the final marker.

 

I might add more. But first I want to get all these working. I don't why they're not working even though they're numbered in the right order?


HateMachine91
  • HateMachine91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2018
  • United-Kingdom

#7

Posted 07 March 2018 - 11:12 PM

Okay it seems to working know I put everything in order what I had to was simply quit the game and start again and it worked.

 

Anyway I have  two new questions that I can't find an answer for. How do make the same actor down multiple animation commands. For example when the car pulls up to the deal I want the actor to leave the car and walk over to the Dealer and start doing the "talking" animation.

 

My second question is how do you make a mission payable with or without respect?

 

Again thanks.


Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#8

Posted 08 March 2018 - 12:40 AM

1. Use CTRL + P.
2. You must wait for DYOM V9 as V8 doesn't have that feature.

HateMachine91
  • HateMachine91

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2018
  • United-Kingdom

#9

Posted 08 March 2018 - 09:42 PM

Hi there guys.

 

I keep getting this problem when I edit and change anything be it an actor or objective etc. Its not save and recognizing the changes?

 

Is this a bug or am I doing something wrong?

 

Again thanks for the help.


Cptmyname
  • Cptmyname

    Nothing.

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 12 Dec 2017
  • India

#10

Posted 10 March 2018 - 07:51 AM

That's an extreme noobical question. You need to save the mission, obviously. It won't save the changes by itself.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users