Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How do I play GTA 5 RP on Xbox 360

4 replies to this topic
CitrineCorn74
  • CitrineCorn74

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2018
  • United-States

#1

Posted 15 January 2018 - 11:37 PM

I really want to play RP on my Xbox 360 but don't know how. I went to fiverp and did everything it said only to learn it for PC not Xbox 360. Can someone help please

RedDagger
  • RedDagger

    Crash test dummy

  • Sheriff
  • Joined: 24 Oct 2011
  • United-Kingdom
  • Best Ledby 2017
    Best Poster in Gaming 2017
    Best Topic 2017 [Microtransactions]
    Most Helpful Member 2017
    Most Helpful GTA Member 2017
    Campaign Poster Winner 2017
    Best Certified Crew 2017 [The Daily Globe]
    Next DLC Thread Page 4000 Winner
    Next DLC Thread Page 3000 Winner
    Best Ledby 2016
    Most Helpful 2016
    Quotable Notable Post of the Year 2016 ["sup"]
    Best Crew 2016 [The Daily Globe]
    Most Desperate Campaign Poster 2016
    Draw Contest Grand Prize 2016
    Most Desperate Campaign Poster 2015
    April Fools Winner 2015
    Best General Topic 2015 [GTAForums Newbie Guide 2.0]
    Helpfulness Award

#2

Posted 16 January 2018 - 07:20 AM

Mods like FiveM are PC only, you can't use them on consoles.

A.C.M.
  • A.C.M.

    Usually helpful, BUT very defensive upon disrespect

  • Members
  • Joined: 31 May 2014
  • Estonia

#3

Posted 17 January 2018 - 07:39 PM

and one more thing fiveM only works on windows 10 which in a turn makes game for some hardware stuttery


AiŽaCobŽa
  • AiŽaCobŽa

    Ban Roulette Winner 2017

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 18 Jul 2017
  • Solomon-Islands
  • Ban Roulette Winner 2017

#4

Posted 18 January 2018 - 04:02 AM

I don't have any issues with the game on GTA V in fact, I had more stuttering on Win8 but when I upgraded to Win10 it went away


A.C.M.
  • A.C.M.

    Usually helpful, BUT very defensive upon disrespect

  • Members
  • Joined: 31 May 2014
  • Estonia

#5

Posted 18 January 2018 - 12:21 PM Edited by ACM-Jan, 18 January 2018 - 12:21 PM.

my pc dont support playing on win 10, CPU is already dual core and 100% while playing in windows 7 and its just enough, win 10 is just little bit too much for that CPU wiht the game (and no i cannot afford another one for year time yet, ive worked my arse off for this one already)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users