Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTA III/Help] My Custom Map Objects are invisible!

4 replies to this topic
Markus2002
  • Markus2002

    The Blender Guy

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2017
  • Italy

#1

Posted 13 January 2018 - 04:03 PM

Hello, can somebody help me?, when i add my custom model to the .img, it's fine, in the map editor  crashes for no reason (Med) so i use Moomapper wich display's it and works

 

.ide, .col .ipl are fine, but in game, it's invisible, it's solid, but invisible...

 

i'm using blender now, i don't know if with 3dmax will work

 

Plugins used:

https://github.com/F...ols/blender-dff


AdusPL
  • AdusPL

    obrzygane rzygi

  • Feroci
  • Joined: 06 Jun 2013
  • Poland
  • Best Map 2017 [Liberty City Countryside]

#2

Posted 13 January 2018 - 04:11 PM

Are you sure the txd is fine?


Markus2002
  • Markus2002

    The Blender Guy

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2017
  • Italy

#3

Posted 13 January 2018 - 04:14 PM

Well, yes, it uses the Generic, and sometimes if i can't fix it by myself i get help from guard3. and he just reimports the model and exports... still searching a way to fix this issue with blender :/


guard3
  • guard3

    Liberty City's Finest

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2013
  • Greece
  • Best Conversion 2017 Contribution [Liberty City Stories: PC]

#4

Posted 13 January 2018 - 04:15 PM Edited by guard3, 13 January 2018 - 04:57 PM.

No way with blender. Get 3ds max and aap's plugins. Period.

  • AdusPL and dkluin like this

bingoblue
  • bingoblue

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2018
  • Algeria

#5

Posted 26 March 2018 - 10:00 PM

A little too late, but This might help others, try using MagicTXD instead of TXDWorkshop to create your TXD files and make sure to set it to gta3 txd and the platform to PC (if you your target is PC), check...AND double check that the names of your textures are matching the ones you used on Blender when importing them. 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users