Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Apostrophe‘s not appearing.

Best Answer RedDagger, A week ago

Aye, there was a topic made on this a couple months ago, guess it's still not fixed - iOS I'm assuming?

Tried a bit o' searching and the only thing I found was turning off smart puntuation, see if that helps. Go to the full post


2 replies to this topic
Neon_Dreaming
  • Neon_Dreaming

    __________

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2016
  • None

#1

Posted A week ago Edited by Neon_Dreaming, A week ago.

Hi, im on the mobile site and apostrophes are not appearing for me. Does anyone else have the same issue.

Testing below.
Its hers they're
testing

Her's he's they're

E-They dont appear and when I go to edit post to put them in they are not there.

E- autocorrect put the comma in for theyre. But the issue still remains. Quotation marks also dont work.

RedDagger
  • RedDagger

    Crash test dummy

  • Moderator
  • Joined: 24 Oct 2011
  • United-Kingdom
  • Best Ledby 2017
    Best Poster in Gaming 2017
    Best Topic 2017 [Microtransactions]
    Most Helpful Member 2017
    Most Helpful GTA Member 2017
    Campaign Poster Winner 2017
    Best Certified Crew 2017 [The Daily Globe]
    Next DLC Thread Page 4000 Winner
    Next DLC Thread Page 3000 Winner
    Best Ledby 2016
    Most Helpful 2016
    Quotable Notable Post of the Year 2016 ["sup"]
    Best Crew 2016 [The Daily Globe]
    Most Desperate Campaign Poster 2016
    Draw Contest Grand Prize 2016
    Most Desperate Campaign Poster 2015
    April Fools Winner 2015
    Best General Topic 2015 [GTAForums Newbie Guide 2.0]
    Helpfulness Award

#2

Posted A week ago   Best Answer

Aye, there was a topic made on this a couple months ago, guess it's still not fixed - iOS I'm assuming?

Tried a bit o' searching and the only thing I found was turning off smart puntuation, see if that helps.
  • Neon_Dreaming likes this

Neon_Dreaming
  • Neon_Dreaming

    __________

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2016
  • None

#3

Posted A week ago

Yep turned off smart punctuation worked, thank you RedDagger.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users