Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Settings

  • This topic is locked This topic is locked

Best Answer Tompie01, 06 January 2018 - 10:59 AM

I fixed it... It was caused by a mod. Thanks for the answers everyone Go to the full post


6 replies to this topic
Tompie01
  • Tompie01

    Big Smoke, Remember That Name.

  • Members
  • Joined: 16 Jan 2017
  • Netherlands

#1

Posted 06 January 2018 - 02:18 AM Edited by Tompie01, 06 January 2018 - 02:24 AM.

Hi,

 

Every time when I launch GTA San Andreas, my "display setup" settings are resetted. Does anyone know a fix? Beacuse it's kinda annoying.

Thanks in advance. :)


Reameb
  • Reameb

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 08 Sep 2014
  • Mexico

#2

Posted 06 January 2018 - 02:55 AM

Haii there. Have you tried going to the game .exe properties and making it run as admin? Try running it as admin and it should save.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#3

Posted 06 January 2018 - 03:24 AM

This part of the Forum is Not for Modding, nor Modding problems.

If you do not want to remove the mods, Ask in the Modding Forums.

OR if you don't have any modifications installed.

Which version of the Game did you Buy?

What is your Operating System?

IF your game  is stolen (Warez/Torrent/Pirated) try asking at the site from which you downloaded the Game.


Cr0w
  • Cr0w

    Scarecrow

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2017
  • Philippines

#4

Posted 06 January 2018 - 05:31 AM Edited by Cr0w, 06 January 2018 - 05:36 AM.

Try reinstalling the game if you can, This happened to me before and I just reinstalled it with my CD/DVD whatever you want to call it :p


Tompie01
  • Tompie01

    Big Smoke, Remember That Name.

  • Members
  • Joined: 16 Jan 2017
  • Netherlands

#5

Posted 06 January 2018 - 10:59 AM   Best Answer

I fixed it... It was caused by a mod. Thanks for the answers everyone

Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Best Conversion 2017 Contribution [Liberty City Stories: PC]
    Most Helpful in Modding 2017
    Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#6

Posted 06 January 2018 - 02:09 PM

I fixed it... It was caused by a mod. Thanks for the answers everyone


What mod?

CoolMods
  • CoolMods

    If you set your last active to private you're f*cking edgy

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 26 Jun 2017
  • Romania

#7

Posted 06 January 2018 - 04:39 PM Edited by CoolMods, 06 January 2018 - 04:39 PM.

^

 

tell us the name of the mod





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users