Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How to Add Two Dialogues in One Cutscene

  • This topic is locked This topic is locked

Best Answer Light Syde Riandy, 3 weeks ago

You mean "CTRL + N"?

Go to the full post


5 replies to this topic
sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#1

Posted 3 weeks ago

Hey guys! I have been trying to add two dialogues to one cutscene like this but failing every time. Please help.


Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#2

Posted 3 weeks ago

Limited characters, you might want to wait for DYOM V9 with the feature "Extended Descriptions for one Objective" similar to the one from "End of the Line" mission. 


sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#3

Posted 3 weeks ago Edited by sTaT11Cz, 3 weeks ago.

No, no. You misunderstood. I meant like this-

edXFBCv.png

 

Please help. How is he able to make 1992 and Playa Del Seville, Los Santos in two different lines? Help needed.


Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#4

Posted 3 weeks ago   Best Answer

You mean "CTRL + N"?


Cptmyname
  • Cptmyname

    Trying not to be sarcastic

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2017
  • Mars

#5

Posted 3 weeks ago

Yes, that's CTRL+N.


sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#6

Posted 2 weeks ago

You mean "CTRL + N"?

 

Yes, that's CTRL+N.

 well, thanks guys, I got my answer!  :lol: :colgate:





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users