Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How to Add Two Dialogues in One Cutscene

  • This topic is locked This topic is locked

Best Answer Light Syde Riandy, 02 January 2018 - 01:13 PM

You mean "CTRL + N"?

Go to the full post


5 replies to this topic
sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#1

Posted 02 January 2018 - 11:00 AM

Hey guys! I have been trying to add two dialogues to one cutscene like this but failing every time. Please help.


Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#2

Posted 02 January 2018 - 12:10 PM

Limited characters, you might want to wait for DYOM V9 with the feature "Extended Descriptions for one Objective" similar to the one from "End of the Line" mission. 


sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#3

Posted 02 January 2018 - 01:02 PM Edited by sTaT11Cz, 02 January 2018 - 01:04 PM.

No, no. You misunderstood. I meant like this-

edXFBCv.png

 

Please help. How is he able to make 1992 and Playa Del Seville, Los Santos in two different lines? Help needed.


Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#4

Posted 02 January 2018 - 01:13 PM   Best Answer

You mean "CTRL + N"?


Cptmyname
  • Cptmyname

    Nothing.

  • Victim of The Pit™
  • Joined: 12 Dec 2017
  • India

#5

Posted 02 January 2018 - 01:18 PM

Yes, that's CTRL+N.


sTaT11Cz
  • sTaT11Cz

    Aye Aye Captain!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2017
  • None

#6

Posted 03 January 2018 - 08:05 AM

You mean "CTRL + N"?

 

Yes, that's CTRL+N.

 well, thanks guys, I got my answer!  :lol: :colgate:





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users