Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Program always show UAC before start running

3 replies to this topic
Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#1

Posted 3 weeks ago

whenever I run exe that UAC popup always show and it's annoying, it's always says unkown publisher. I got this after I run MMGE 3 with startup_SP.bat which makes some registry removed. especially at "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers" never came back, I knew that because when I run startup_sp.bat second time and afterwards I got message "Registry entry not found, skipping." and when I open regedit.exe it's not avaiable anymore. Perhaps because that registry is missing.

 

I have 3 different exe: US, EU, and proxy_sa from MTA and all always got UAC, it's not happned before I run startup_SP.bat. Anyone know how to solve this? I don't want to change UAC settings.


Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#2

Posted 2 weeks ago

Please somebody help me, I need your registry at "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers"


DragonSC
  • DragonSC

    I'm livin' lonely baby, Like Stranger In Moscow...

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2017
  • Pakistan

#3

Posted A week ago

What's your OS? And if it's need administrator privileges to run, it will ask for it.

If you using XP 32bit or 7 64 bit, I can give you missing registry entries.


Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#4

Posted 6 days ago

What's your OS? And if it's need administrator privileges to run, it will ask for it.

If you using XP 32bit or 7 64 bit, I can give you missing registry entries.

I am using windows 10 64 bit. No, not everything need privileges. But thanks for reply.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users