Quantcast

Jump to content

» «
Photo

OpenIV refusing to reinstall, and can't delete New Technology Studio folder

  • This topic is locked This topic is locked

Best Answer OpenIV Team, 3 weeks ago

Try this:

1 - Restart your PC

2 - Try to delete OpenIV folder again

3 - Try to reinstall OpenIV

4 - Check your antivirus if you have one

Go to the full post


2 replies to this topic
KallusRourke
  • KallusRourke

    Deputy

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2013
  • United-States

#1

Posted 3 weeks ago Edited by KallusRourke, 3 weeks ago.

Hello,

 

I used OpenIV earlier today without any issues, but just as I was trying to use it now I was prompted about an OpenIV update, so went ahead and did it.  After about 30 minutes, the update was still going on, and because it's never lasted this long before, I assumed there was some type of problem, so forced close OpenIV.  Attempted to reopen, and it said there was a corruption issue, some folder was missing.  Alright, so went and tried to reinstall OpenIV, same thing.

 

I went into my programs and features and uninstalled OpenIV.  Went and tried to download it again, but it's not installing.  Honestly, I'm not sure what's happening here.  In programs and features, OpenIV is not listed as a program on my computer.  Yet, on my desktop and in my local folder is still OpenIV.  I tried deleting the new technology studio folder, but it says I don't have permission, which is horse crap as I am the admin.

 

So now I'm kinda screwed.  I don't have OpenIV, and my computer seems to be having trouble deciding on whether I actually do have it or don't.

 

Any ideas?


OpenIV Team
  • OpenIV Team

    OpenIV Lives

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2017
  • None

#2

Posted 3 weeks ago   Best Answer

Try this:

1 - Restart your PC

2 - Try to delete OpenIV folder again

3 - Try to reinstall OpenIV

4 - Check your antivirus if you have one

  • KallusRourke likes this

KallusRourke
  • KallusRourke

    Deputy

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2013
  • United-States

#3

Posted 3 weeks ago

Try this:

1 - Restart your PC

2 - Try to delete OpenIV folder again

3 - Try to reinstall OpenIV

4 - Check your antivirus if you have one

 

Restarting allowed me to delete the folder and I got it installed. Thank you!  I forgot you need to restart your computer sometimes with removing programs.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users