Quantcast

Jump to content

» «
Photo

The game crashes after launch

8 replies to this topic
nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#1

Posted 4 weeks ago

I'm using Windows 10 x64, mod installed on top of clean GTA SA 1.0 and i have Visual C++ 2017.
Minidump:

https://www.upload.e...165622.dmp.html


FrostWoLf
  • FrostWoLf

    Joker

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2017
  • Latvia

#2

Posted 4 weeks ago

I have the same, perhaps, similar problem running the same Windows 10 x64 pro, so i'm going to follow your topic aswell ;)


dkluin
  • dkluin

    GTA:Underground Developer

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2013
  • Netherlands
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground]

#3

Posted 3 weeks ago

I'm using Windows 10 x64, mod installed on top of clean GTA SA 1.0 and i have Visual C++ 2017.
Minidump:
https://www.upload.e...165622.dmp.html

Where did you install the mod? Did you try running as administrator mode?

  • FrostWoLf likes this

nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#4

Posted 3 weeks ago

Where did you install the mod? Did you try running as administrator mode?

Mod installed in a folder with a clean GTA SA, which in turn is located in the user directory of the C:\ drive. Yes, I tried to run the game in administrator mode, nothing changes.

  • FrostWoLf likes this

nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#5

Posted 3 weeks ago

Well, any ideas?


nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#6

Posted A week ago

The same problem with version 3.2.0.1
https://www.upload.e...144533.dmp.html

 


nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#7

Posted A day ago

Cowabunga, the problem is not solved yet! Bumping this thread.


FrostWoLf
  • FrostWoLf

    Joker

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2017
  • Latvia

#8

Posted 23 hours ago

I used to have this issue, but i managed to fix it, somehow it didn't work in the second disc (i have 1 disc split into two) it didn't work in the second, i have the minidump error, but it works in the system disc, still getting minidump error (in game, non-related to this) in vice city, but other than that it works, maybe you should try it, hope it helps.


nypox
  • nypox

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Russia

#9

Posted 15 hours ago

I didn't partition the disk into several partitions, so the problem is not that.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users