Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Cant Join Stunt Races

12 replies to this topic
GenericGTAO
  • GenericGTAO

    Peon

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2015
  • None

#1

Posted A week ago

I have been trying to join stunt races for the past two days. One character cannot join. I thought maybe it was the outfits. Nope, I changed my outfits to nonglitched outfits. I thought it was only if I host. Nope, I join a premium race and the same thing happened. Cant even play a race by myself.


Second character can join and play them just fine.

HalfOfAKebab
  • HalfOfAKebab

    Help & Support

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2015
  • United-Kingdom
  • Helpfulness Award [GTAO]

#2

Posted A week ago

What error are you getting?

GenericGTAO
  • GenericGTAO

    Peon

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2015
  • None

#3

Posted A week ago

It says launching, but I never get into the screen where I can pick my vehicle and change my outfit. I waited once 15 min for it to time out but it never did.

GenericGTAO
  • GenericGTAO

    Peon

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2015
  • None

#4

Posted A week ago Edited by GenericGTAO, A week ago.

Very strange bug, I can join normal races. But stunt races just says launching session in the bottom right. I am gonna see how long it takes to time out....kicked for inacitivity.

Neuling2000
  • Neuling2000

    K/D 453.25 :)

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2013
  • Germany

#5

Posted A week ago

I have this problem too. Nearly every second race doesn't start and I'm stuck in the lobby screen or stuck in the clouds when joining on call. But sometimes everything is fine for 4 or 5 races. I'm playing on PS4.


GenericGTAO
  • GenericGTAO

    Peon

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2015
  • None

#6

Posted A week ago

Xb1...i am just playin with character 2. I cant make gr product...oh well.

lee-whu
  • lee-whu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2014
  • United-Kingdom

#7

Posted A week ago

I have the same issue - I can't join stunt races either it just hangs at launching session. I think it maybe something to do with a setting in style menu or a new tattoo causing it. That's all that's different from last update. PS4 here.

GenericGTAO
  • GenericGTAO

    Peon

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2015
  • None

#8

Posted A week ago

I have played stunt races since Smugglers. Its been since this weeks update.

Gridl0k
  • Gridl0k

    Egg schmegg

  • GTAF Crew
  • Joined: 11 Dec 2013
  • US-Virgin-Islands

#9

Posted 6 days ago

Try deleting and redownloading all DLC, if you've done the clear cache/hard reset thing. Sounds like you have corrupted assets  :catspider:


JuniorChubb
  • JuniorChubb

    Aqualish Spy

  • Van Society
  • Joined: 18 Jun 2015
  • United-Kingdom
  • Best Certified Crew 2016 [Van Society]
    GTAF Time Trials Most Improved Driver 2016
    Best Event 2015 [Van Society Meetups]

#10

Posted 6 days ago

Sounds like a reason to celebrate to me ;)

Seriously though Gridlock probably offers the best advice, maybe even deleted the game file too and restart. I would raise a ticket too as if it is more common problem and not related to anything saved locally raising awareness might speed up a fix.
  • Gridl0k likes this

Neuling2000
  • Neuling2000

    K/D 453.25 :)

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2013
  • Germany

#11

Posted 5 days ago

I have the problems only with motocycle stunt races. I have tested three solo and all haven't started. All the other races seems to work.


lee-whu
  • lee-whu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2014
  • United-Kingdom

#12

Posted 20 hours ago

I've raised a ticket with R* and so far I've cleared cache with L1 and R1 and also deleted app and reloaded with 16gb of updates and still have the same issue.

Mini144
  • Mini144

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 2 hours ago
  • Afghanistan

#13

Posted An hour ago

It is for sure an helmet bug. One of them could be not compatible with the racing suits.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users